Nehéz számokat mondani, de becslések szerint hazánkban körülbelül húszezer éhező gyermek él, akik nemhogy melegételt, de még friss kenyeret is igen ritkán látnak. A Gyermekétkeztetési Alapítvány ezúttal közismert emberekkel fogott össze, hogy a sanyarú sorsú gyermekek napjait valamivel szebbé tehessék.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
A kezdeményezés dícséretes.

A szomorú az, hogy ma Magyarországon ez valóban létezik.........A képviselők meg osztogatnak maguknak
szabosa
.. vannak ennél szörnyűbb esetek is, na de nem sírok! ha megérem, megoldom! :)
Szerencsére van egy lakásom amit jóval áron alul el tudok adni és ez lehet egy átmeneti megoldás.... csak még azt nem tudom, hogy utána hogyan tovább, pedig a nyakamon két iskolás gyerek egy 8 éves meg egy 17 éves. A legkisebb gondom az, hogy holnap nem tudom megvenni a 8 éves tankönyveit mert nincs rá 7000Ft de még 700 sincs. Ami dugi pénzem volt 1000Ft abból kaját vettem holnapra.... :(
Internet is addig van ameddig a vodafon engedi :))
Nekem tartoznak 3 millával, amiből nagyvalószínű, hogy egy fillért se látok viszont, így meg én fogok padlót anyagilag.... :((( és most nagyon indulatos vagyok...
reallatas
Hellyesbítés képpen: amennyivel több az ilyen gyerekek száma, no arról nem szól az íra. S a sok mélyszegénységben élő gyerek, bőven a létminimum alatt. Nos azt is meg kell említeni, hogy nagyon sok esetben, a szülői felelőtlenség is dominens. Mai magyar trendi! Nem baj uraimék, csak az önök gyerekei éljenek vidáman!
Vera1944
Szabosa
Őszintén sajnállak, tudom ettől Neked nem lesz több, de Veled érzek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.