Június óta kimutathatóan csökkent a Jobbik támogatóinak tábora a Nézőpont Intézet által a múlt héten, ezer ember telefonos megkérdezésével készített kutatásának eredménye szerint. A Heti Válasz csütörtöki számában megjelenő közvélemény-kutatás összegzését a lap szerdán juttatta el az MTI-hez.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farbe
@pelikan61: Már nem is telefonálnak!
reallatas
@pelikan61: /tegnap, 21.20/ Nos ezek az úgynevezett saccóló, józsda cégek, álltalában enyhén klientúrikusan kezelik a dolgot. Attól függően, hogy melyik irányban preferálltak.
nanena
Amikor a népszerűségük felfelé ívelt, büszkén hívatkoztak a számokra, s ez egy öngerjesztő folyamat volt. A nyerőkhöz szívesen csatlakoznak az emberek. Mikor egy ezzel ellentétes folyamatot prognosztizálnak, akkor nagyon kényelmes azt mondani, hogy hülyeség. Ezt tette az msz, az szdsz is.
gesa
A Jobbik megfenyegette a rendőröket c. cikkben leírtakhoz most is fenntartom a véleményemet, nagyon jól kapcsolódik ehhez az eredményhez.
pelikan61
HA ENNYIRE GYENGÉN SZEREPEL A JOBBIK AKKOR MIÉRT KEL NAPONTA LEHOZNI A FÉLELMÜKET RÓLUK? A NAPI SAJTÓ és MÉDIA TERMÉK HOMLOK EGYENEST MÁST MUTAT. A JOBBIK AZ A PÁRT, AKI NAPRÓL, NAPRA ERŐSÖDIK NŐ A TÁMOGATOTSÁGA. ET TÁMASZA ALÁ A SZÉLES KÖRNYEZETEM IS.
nanena
@pelikan61: És ezt ki kell kiabálni, hogy mindenki be is vegye. Aki hangos, ritkán van igaza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.