Jogkövetkezmények nélkül egyetlen kapavágás sem történhet azon a sukorói ingatlanon, ahol King,s City néven óriási kaszinóvárost építene fel egy befektetői csoport; ha mégis történne, kártalanítás nélkül "be fogják temetni" - közölte Balsai István (Fidesz) országgyűlési képviselő.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
muhari
Miért nem kell a milliárdos beruházás? Egy másik országban, ahol a nagypolitika nem teszi rá mindenre a bélyegét, valószínűleg kormánypárt és ellenzék együtt örülne a befektetői érdeklődésnek. De mi magyarok nem tudunk örülni annak, hogy 1 kaszinó rengeteg bevételt fog hozni 1 térségnek. Nekünk nem kell a külföldi beruházó. Miért nem? Azért mert nem a Fidesz kormányzása alatt épül valami, akkor már nem is jó?
reallatas
@Renrol: /ma, 14.57/ Tudom, hogy nem komolyan kérdezed, mert ugye na kiéből is hát?
barew7
@muhari: A hangzatos kritikák közzététele előtt nem ártana egy kicsit bővebben tájékozódni az illető ügylettel kapcsolatban!
vastagbor.blog.hu/2009/03/25/hogyan_szerezzunk_70_hektart
vastagbor.blog.hu/2009/04/16/bucsuajandek_gyurcsanytol
vastagbor.blog.hu/2009/07/08/bukas_5

Diamont Frost
@reallatas
Természetes "költői" kérdés volt. :)
Garnela
Hú de imádom..mikor Fideszes téma van porondon, rohadtul egymásra találnak a Maszop hívők a Jobbikosokkal! Pedig ez a való életben nem így van? Volt valaki hétvégén Bösztörpusztán? Na kiváncsi vagyok tudja-e valaki, hogy mi volt ott? Kedves jobbikos fidesz-gyűlölők! Nálunk az ep-választásra a Fideszes önkorm. képviselők a Jobbiknak is gyűjtöttek! Lehet köpködni tovább a Fideszt..sőt én magam is a Jobbikra szavaztam, mert azt akartam hogy bejussanak..komolyan mondom, itt utálom meg őket..
Garnela
És van egy olyan érzésem hogy a Jobbik-hívők ádáz Fideszellenessége miatt csökkent a népszerűsége! Mert nekem semmi bajom nem volt, se Vonával, se Morvai Krisztinával..hozzáteszem most sem velük van bajom..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.