A magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (lmbt) szövetség szerint nem megengedhető, hogy egy párt a szólás és a gyülekezés jogának korlátozására szólítsa fel a rendőrséget; mindenképpen lesz melegfelvonulás a fővárosban. Erről Steigler Sándor, a szövetség ügyvivője.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bogáncs
"Az ilyen embereket minden jobb érzésű országban kivégzik."

amikor azt írtad a 22:34-es hozzászólásodban, hogy "puskacső elé velük", kire gondoltál tulajdonképpen? a "patkányra", a "genetikei hulladékokra", vagy netántán mindkettőre? esetleg a kuruttyinfósokra? :-)
gesa
@bogáncs: gondolom szombaton nem lesz hozzá szólásod, mert kint leszel felvonulni az emberi faj fent maradásáért küzdő melegekkel. De vasárnap várunk az élménybeszámolóval! Nagyon izgi lesz és ne haragudj, hogy mi nem tudunk ott lenni e csodálatos felemelő érzéseket keltő felvonyításon. Mi vagyunk itt a "mások" és te vagy az ellenségünk a fajta krémje lehetsz ha ennyire véded őket. Garnela azt mondja ő nem utálja őket, én meg leírom, hogy rendkívül utálom őket. Szívem joga, a tied meg az, hogy elfogadd őket és szeresd a testük bébi. Az emberek különböznek egymástól ez a jó az egészben a világon, mert így nem unalmas az élet. Hát ez van kedves bogáncs, nem tudom honnan szédültél ide, de ha nem tettszik, hogy itt 90% ilyenek vannak, akkor el lehet innen menni, mondta előttem már egy híres ember. Na csá!
OKOS
A melegek provokátorok ne higgyetek, vagy ugorjatok be a provokátoroknak normális embereket hidegen hagy az öncélú gusztustalan közszeméremsértés.
A nácik, vagy a melegek felvonulása ugyanaz a kategória.
Az emberiség Szodomája.
OKOS
"A melegek felháborodtak" cím kijavítva megháborodtak.
nanena
Én a felvonulás ellen vagyok, nem szeretem a magamutogatást, a balhét. A szexuális hovatartozás magánügy, nem a nyilvánosságra, az utcára való.
Viszont a fenti vitában egyedül bogáncsnak van normális hangja. Ez akkor is így van, ha nem értek vele egyet. Ő megérti miről van szó. A többiek csak saját dogmáikat adják itt is elő, mindenről ugyanaz jut eszükbe. Tudom, hogy hozzászólásainkban nem egymásról kell véleményt alkotni. De mindannyian ezt tesszük, ha esetleg csak gondolatainkban is. Én nem szeretnék olyan álmagyar, álnemzeti öntudatos, fajvédő világban élni, ahol az ő elméleteiket kell megtanulnom, elfogadnom, mert különben puskacső elé állítanak. S hogy ők határozzák meg, hogy én mi vagyok. Nem érzik, nem jönnek rá, hogy ők ugyanolyan nemzetvesztők, mint a most hatalomban levő álbaloldaliak, álliberálisok, álkonzervatívok.
Kár, hogy a Propellert is elérte ez a hullám. Normális gondolatokat már nem lehet elmondani, mert rögtön betábláznak, ha nem ugyanazt mondom, amit ők. S a szélsőjobb ugyanolyan, mint a másik oldalon levő média. Nem tűrik el a másvéleményt.
Bogáncsnak csak annyit, hogy azért van egyedül, mert dogmák, idejétmúlt elméletek ellen nem érdemes vitatkozni. Vitatkozni csak olyannal érdemes, aki meg is hallgat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.