Szomorú, ha valaki akként akarja bizonyítani személyiségének erejét, hogy zajosan visszautasítja az elismerést - nyilatkozza lapunknak Tölgyessy Péter. A politológus augusztus 20-án a legmagasabb állami kitüntetést, a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztjét vehette át.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@gesa!

Csak nehogy izraelől importálják azt a valakit!:-((((((
gesa
@kevijeni: Végre! Isten meghallgatta az imáimat!
gesa
@pelikan61: kijevi bevállalta a Megváltó szerepét, már nem lesz baj, örömmel nézhetünk a jövő elé..:-((((((
reallatas
@gesa: /ma, 12.31/ Hát igen nagy külömbség van a megélhetési politikus, és az igazi államférfi között. Mond hány generációt saccolsz még, hogy ilyen szülessen? Tudod az előző bagázs mindíg gondoskodni fog arról, hogy ilyen már az idők végezetéig ne születhessen.
gesa
@reallatas: Az igazsághoz tartozik, hogy nem csak nálunk, hanem az egész világon nagyon kevés ember tud naggyá válni, pedig vagyunk egy páran a Földön. Még valószínűség számítással sem tudom megsaccolni, lesz e ilyen ember kis hazánkban ezer éven belül.
reallatas
@gesa: /tegnap, 21.01/ No valami ilyesmire hajaztam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.