"Alaposan feltételezhető, hogy a gyanúsítottaknak támogatóik voltak, akik nagy értékű, több tízmilliós terepjárókkal, fegyverekkel látták el őket, nem zárható ki az sem, hogy a gyilkosságok előkészítését is »profik« végezték" - olvasható az internetre felkerült, a cigánygyilkosságok feltételezett elkövetőinek hátterét vizsgáló anyagban.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Ebben az egész ügyben az a furcsa,hogy a kommandósok az elfogások után elengednek egy embert, majd utána telefonálnak, hogy még is szíveskedjen visszajönni és ekkor letartóztatják! Ugye azt mindenki tudja, hogy ez nem így működik!!
menasagh
Szóval azok a támogatók csak úgy egy-két gyilkosság erejéig kölcsön adták a több millió terepjáróikat.......ezt tényleg csak rendőr találhatja ki....:)
anka
Akkor most mi van??? - találtak négy balekot aki elviszi a balhét? - mert aki pénzelte őket az a legnagyobb 'bűnős! /vagy felbújtó!/ Azt is megkellene keresni és felelősségre vonni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.