Új korszak kezdődött a Szabad Demokraták Szövetségének életében, szerényebb, őszintébb és nem kizárólag a fővárosból irányított pártot építenek jelentette ki szombati kiskunhalasi sajtótájékoztatóján Retkes Attila, a párt elnöke.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
Az igéret szép,hogy őszintébb lesz,de fontosabb ha őszinte és igazságos lesz,ebből lehet még szerényebb párt
furfang
Az őszinteség nem tartozott sosem az szdsz repertoirjába. Talán fogalmuk sincs róla, hogy mi fán terem. Haszon és érdek, és rágalmazás ez az igazi vezérlőelv!
kiscserkész
Lesz, idejük a parlamenten kívül gyakorolni életük végéig a szegénységet akarom mondani szerénységet.
picike
@furfang:akit a kigyó megmar az a gyiktól is fél ( ezzel én igy vagyok )
furfang
@picike: amúgy én is, de az szdsz úgy viselkedik mint egy skorpió, megmar akkor is, ha nem fél. A támadás, és a békétlenség szítása az éltető eleme. Ezt látom a működésük során. Nem lenne itt cigány kérdés sem pl. ha ők nem uszították volna a cigányokat. Fasisztázás, nácizás náluk valami kielégülés lehet, mert állandóan puffogtatják, elvéve az igazi súlyát a dolognak.
picike
@furfang: rendet tartani szügséges dolog lesz nem élhetünk kiszolgáltatva testi épségünkre tekintettel és szocoális anyagi javak megvédése (tulajdonvédelem) aki nem igy látja az vak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.