A munkahelyteremtő program folytatását nevezte a következő időszak egyik legfontosabb feladatának az MSZP elnöke.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Ezek a szerencsétlenek még azt sem hiszik el, vagy nem képesek felfogni, hogy a pártjuk támogatottsága 10% alá csökkent, s ahogy telik az idő, s amint egyre jobban érzik a polgárok a megszorítások terheit miközben a hírek milliárdos MSZP-SZDSZ-es sikkasztásokról csalásokról végkielégítésekről szólnak rohamosan csökkeni is fog. Az egész MSZP lassan már csak a küldött gyűlésből és az "anyagilag érdekelté tett" támogatókból áll.
A Lendvainak pedig úgy is mindegy. Ő ugyan olyan bábú e játékban mint a Bajnai, szálakat ugyanis a háttérből Gyurcsány és egy elég jól körül határolható milliárdossá vált volt kommunista politikusokból vagy azok utódjaiból álló szigorúan zárt réteg húzogatja.
Ők nagy ívben leszarják az MSZP népszerűségi mutatóját, sőt magát a pártot is, viszont ragyogóan felhasználják a parlamentben az érdekeik képviseletének jegyében.
reallatas
@idiot: /ma, 14.17/ A dolog pikantériája az én ocsmány pesszimista felfogásom szerint, ott is csak azért nem rontjuk el, mert nem engedtetik. Mert egyébként!!!
bombi02
Ez az ami soha nem fog bekövetkezni. Amit kihagytak a számításból, az az, hogy az emberek tudnak gondolkozni! Hoppá!
tmartyn75
az én bizalmam töretlen!
megingathatatlanul bízom benne, hogy eltűnnek a politikából!
marlin
Igaz!! Ha valaki szereti az életet(!), felállít magának egy értékrendet(!), ahol a boldogságot keresi, és feltétlen bizalmat ad másoknak!!
Vannak, akik ezt nem értékelik, és (vagy) visszaélnek vele. Ez fáj, de múlandó!! És most ezt akarják "meglovagolni "!!
Azokat sajnálom, akik úgy állnak hozzá minden dologhoz, hogy nekem mindegy: aki kedvel, kedvel; aki nem, az meg nem érdekel!! "Mások meg ezt akarják "meglovagolni"!!
Kit is szeretnek többen?? És ki jár jobban??

Végeredményben a bizalom nem "jár", meg nem "helyreáll". a Bizalmat ki lehet vívni, és el lehet játszani!! Ők eljátszották!!
dr. prédikátor
Nem furcsa?most mindenkinek eszébe jut a rendcsinálás!Az országot a nyomorba,szegénységbe,kilátástalanságba hajszolták!!Eddig eszébe nem jutott egy pártnak sem.Loptak éjjel,loptak nappal,amig volt mit!!!Elvettek egy csomoó kedvezményt.Ők meg vigan osztogatták a milliókat!!!

Látom már közeleg a választás,beindult a kampány!!!
Az uj szlogen:lopunk éjjel,lopunk nappal!!!/amig van mit/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.