Évről-évre nyomon követhetjük, hogy kik a leggazdagabbak Magyarországon. Arról azonban alig van információnk, hogy kik vannak a legnehezebb helyzetben körülöttünk. De lehet-e egyáltalán rangsorolni a szegénységet? Milyen hiányok lehetnek legalább olyan súlyosak, mint a pénztelenség? Mennyire vannak távol tőlünk a legszegényebbek? Érdemes-e tenni értük valamit, vagy legalább bepillantani az életükbe? Hasonló kérdésekre kaphatunk választ a Kurt Lewin Alapítvány szeptember 19-én megjelenő „100 legszegényebb" című kiadványában, mely díjnyertes fotósok és újságírók munkáin keresztül nyújt betekintést a hazai szegénység sokarcú valóságába.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuci
Én az első 3között vagyok!!A fizetésemből a számlák kifizetése után pontosan 2ezerforintom marad és egyedül nevelem a 10éves gyerekemet!Ezt oszd be te LIBATOLVAJ!
reallatas
@zsuci: /tegnap, 6.45/ Üdv. Gondolod, hogy nem tíz, száz ezrivel vagyunk hasonló helyzetben, csak a mai tendenciákat tekintve sajnos ez is a célja a kedves nagyjainknak. A társadalom tervszerű tönkretétele! Furcsa folyamat de ez a látencia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.