Árulkodásban jók a dél-alföldiek. A családtagok a rokonokat, a vevők a kereskedőket, a munkavállalók a főnökeiket igyekeznek bemártani az adóhatóságnál. A rendőrségre is naponta érkeznek lakossági bejelentések.

Forrás: w3.beol.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gondolkodo
Nem volt a III/III-asnak annyi beszervezettje, mint most a "spiclivonal" lelkes használója.
Előre a morális Magyarországért!
zia
teljesen extázisba jöttem.........kit jelentsek fel? a főnökömet, valamelyik képviselőt? a miniszter elnököt? Adjatok már pár tippet, mert ezt nem lehet kihagyni...........
gondolkodo
@zia: Nem vagyok rosszindulatú, de én mindenkinek azt javaslom: név nélkül legelőször saját magát, hiszen úgy az igazi a káröröm, ha tudom, mi történik a másikkal, így legalább nem csak hallomásból tudja az ember, mekkora a kitolás!
Esztetet én írtam harag és résszrehalylás nélkül! (Azért a hibák, hogy ne jöhess rá, ki írt!)
Üdv és kellemes hétvégét!
reallatas
@gondolkodo: /ma, 10.13/ Üdv. Nézd a spiclisségnek is több aspektusa van. Mindazzal együtt, hogy alapvetően nem a jellemes tettek közé soroland. Tudniillik ha a besúgás konkrétan egy irredenta cselekvésre irányul, ami közérdek végülis /korrupció pl.-ul/ akkor felfogható konstruktívan is. Nyilván ha egyéb motívum vezérli, /bosszú, kitolás, fúrás, stb. / akkor már nem értékelhető sehogyan sem. Egyébként nem tudom, hogy emlékszel e, de a hatalom felől is jött a közelmúltban, ilyen jellegű kérés. Az tény, hogy hatásaiban vizsgálva, alapvetően kártékonyan hat a közmoráll szempontjából.
gondolkodo
@reallatas: Egy valódi demokráciának megvédeni kéne tudni a közérdekű bejelentőket! - szerimtem - nem pedig amorális cselekedetekre búzdítani!
Olvastam a napokban, hogy a rendezett körülmények között élő szomszédot jelentette fel mellette lakó "jóakarója", "miből futotta nekik új bútorra?" jeligével, resze, ahogy illik, név nélkül!
Üdv!
topapa
@zia: Ha van egy kis szabad időd nyomjál fel engem, mert semmi okosság nem jut eszembe erről. Az adózásos változatnak a gondolata is elé gáz!

Üdv.!
amnu
Ez szánalmas és undoritó most mivel fognak jönni nincsen VOLGA talán fekete mercivel ????
gondolkodo
@amnu: A Volga és a bőrkabát az AVO-hoz tartozott. Most az APEH jön, jelöletlen Audin.
Calvin
Kopogtatnak az ajtón és amikor kinyílik az ajtó így köszönnek:
Az APEH új köszönése: Jó napot kívánunk, nem maga ellen jöttünk, hanem magáért!
tmartyn75
csak óvatosan, a Nagy Testvér itt is figyel!
viccet félretéve tény, ahogy a titkosszolgálatok is elismerték, figyelik az interneten is a szélsőséges hozzászólásokat és azokról is megtudnak bármit, akik nem adnak meg valós adatokat a regisztrációnál. ez NEM összeesküvés-elmélet, ez a való élet.
gesa
@gondolkodo: de csak a fehér emberhez!
marianna1038
A mai világba már nem lehet bízni senkibe
tmartyn75
hacsak magunkban nem. bár az önbizalom is hiánycikk a mai világban, ha felbukkan is valahol, abban sincs köszönet...!
Rockxy
A cím vagy tévedés, vagy hazugság.
Nem több a besúgó. Pontosan annyi, amennyit gondolunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.