A kormány kétszáz roma diplomás felvételét kezdeményezi a közigazgatásba - jelentette be Bajnai Gordon szombaton a Romaversitas Alapítvány tanévnyitóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Wik
Nesze neked egyenlő bánásmód! Na igen,ez nálunk így működik .

"A kormányszóvivő tájékoztatása szerint a projekt összköltsége 100 millió forint, amely magában foglalja egyebek mellett a résztvevők vizsgára való felkészítését, a vizsgáztatás költségét, a tanfolyamhoz és vizsgához kapcsolódó utazás, szállás és ellátás költségeit. A pályakezdők első éves fizetésére 1 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre, az új munkahelynek további egy évig továbbfoglalkoztatási kötelezettsége van."

Hogy is van ez ? Még nincs meg az iskolai végzettségük,de csak ők tölthetik be az állásokat,bár munka helyett tanulni fognak de fizetést kapnak meg utazási kltsgtérítést meg szállást fizetnek nekik, amig a munkájukat amiért ők kapják a fizetést majd elvégzi egy megfelelő vegzettséggel rendelkező valaki ???? aki persze nem lehet státuszban mert ügye 1 munkakört nem tölthetnek be ketten. Vagy mégis ?

betli
A diplomát még csak értem az ecserin lehet venni, de írni olvasni már az közigazgatásban sem felvételi követelmény?
Akkor már értem honnan származnak ezek a "bölcs" rendelkezések :(
libás bajnai tud írni, olvasni?
Mert ilyen ostoba rendelkezés után még ez is kétséges.
Wik
@betli: ezeknek a bajnai védenceknek még semmilyen diplomájuk sincs,csak kitalálták hogy adhatnak nekik jólfizető állást úgy hogy más dolgozik helyettük, míg ők valamilyen r.alapítvány rendezésében tanulgatnak (?)
A cikk valami ilyesmiről szól.
gyulabors
@betli: No megint elkezdődött a konfekció szabóság üzemelése. Azért a nagy többség nem az ecserin vette a diplomáját. Bár az is megérne egy misét, hogy az elmúlt 10 évben kiadott diploma mit ér....

@5hazi: Megint csak általánosítgatól. Konkrétum?

@zsuci: Hol? és Mikor? A tapasztalatom a valóságban nem ezt támasztja alá.
kukubenkó
Érdekes, hogy az ilyen álhírekre is rávetődtök!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.