A pénzügyi tárca fenntartja az APEH és a VPOP dolgozóinak többletbevételekhez kötődő érdekeltségét 2010-ben is - jelentette be a csütörtöki megállapodás utáni közös tájékoztatón Oszkó Péter pénzügyminiszter és Michalkó Péter, az Adó- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezetének, valamint Holecz Gábor, a Vám és Pénzügyőrség Független Szakszervezet vezetője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
tehát akkor jönnek a kis és tengődő embereket szekálni, hogy majdan legyen miből dőzsölni. Majd amikor a bankokat és más lop/csal/uzsora multiknál is fognak munkálkodni amit nem igazán hiszek. Nem is értem akkor, ha nincs plusz akkor a tisztelt még közférások, már csak szinte ök maradtak állami kézben :-) nem is fognak érdemi munkát végezni? Hmm mik vannak :) és náluk mikor lesz elszámolás vagy esetleg öket ki és mikor fogja ellenőrizni.?
Jessie
@adsl70: Mint Apeh dolgozó mondom: Mi már most is dözsölünk. Havi 67 ezer nettóból már tudok is. 35 éves munkaviszonnyal a hátam mögött. De nem mindenki ilyen szerencsés. Lehet, hogy ezt a hatalmas összeget is sajnáljátok tőlünk tengődő kisemberek? Tőlünk legalább az utolsó forintig mindent le tudnak vonni. Ellentétben a lop/csaltól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.