Az MSZP szerint a Fidesznek elég lenne támogatnia, de legalábbis nem "fúrnia" a válságkezelő kormány munkáját - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője, válaszolva Orbán Viktor Fidesz-elnöknek az egyik napilapban megjelent interjújára.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukubenkó
Ki kérdezett? Mélyre elássátok magatokat; nemhogy örülnétek a kutató fúrásoknak!
Csubaka
2002-ben a Medgyessy miniszterelnök jelölttel kampányoló MSZP óriás plakátjaival volt tele az ország "....Leváltjuk a kormányt!.."
Az MSZP-s uraknak mintha a fél agytekéjüknek az 1/100-a működne!
Valószinüleg aki más országot, más létet és más viszonyokat akar az furni fogja a kormányt. És nem csak a FIDESZ. Mindenki akinek teli a t...ke ezzel a gátlástalan, hazug,egoista és áruló bandával. Ez az MSZP már nyomaiban sem azonos azzal a mely valamikor felvállalta a szocialista értékrendet és örökséget.
Most akkor érezzék, hogy milyen a fúrás (leváltjuk a kormányt) utánna úgyis nagytakarítás lesz. Szerintem a végén tapsolni fognak, ha a FIDESZ 2/3-hoz jut, mert ennél rosszabb választási eredmény esetén a Jobbik "lerendezi" az MSZP-t a parlamentben.
kukubenkó
@Csubaka: Azt hiszem, hogy lerendezi! A másik oldalára kerülnének egyből a szopató-gépnek.
anka
@kukubenkó: - igen nem mindegy. hogy a f......z melyik végén vagyunk..........!:)
kukubenkó
@ani57: Pedig annak csak egy vége van, ha jól tudom!
Sííva
ELÉG! Ezek a "nagyranőtt, jóllakott" óvodások takarodjanak vissza az óvodába ad vissza a babaruhát játszani.
Hát nem képesek egymást támogatva küzdeni Magyarországért? A nemzetükért?
Nem ez lenne a módja?
Elég volt abból, hogy ha valami nem tetszik nem megyek be a Parlamentbe, vagy másképp fúrom a dolgokat! Nem azért szavaztak az emberek bizalmat nekik, hogy egymást marják, hanem azért, hogy az országot a lehető legjobb tudásuk szerint vezessék ki a szarból ahová az MDF lökte 1989. után. De ha ez a legjobb tudásuk, akkor ássák el magukat jó mélyre és arccal lefele.
És nincs kivétel! Az összes politikus!
Az embereket nem érdekli a választások előtti harcuk! Már rég eldöntötte mindenki, hogy kire fog szavazni. Szükségtelen milliárdokat kiadni plakátokra, hirdetésekre stb. stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.