A Fidesz olyan gyakorlatot kifogásol, amelyet előszeretettel és jóval nagyobb mértékben alkalmazott kormányzása idején - nyilatkozta Burány Sándor, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) államtitkára az MTI-nek annak kapcsán, hogy válaszolt Cser-Palkovics András levelére, amelyben a fideszes országgyűlési képviselő a minisztérium tanácsadói szerződéseiről kért tájékoztatást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Az a baj, hogy Én már egyik pártban sem hiszek.A nép meg még mindig a szocializmusban gondolkodik. Akármelyik kormány, akárhová nyúl a változtatás,
az ésszerűség szándékával azonnal megvétózza a másik párt, az emberek meg sikítanak, pillanatnyi érdekeiktől függően. Addig amig a pártok erkölcsileg nem nőnek fel, kicsinyes és pitiáner marad a politika. Az emberek meg addig is, ha ezt csinálják az a baj, ha meg azt csinálják az a baj.
szöszmösz
A Burány meg egyszerűen mondhatná azt, hogy más is kurv@ nem csak Én!.
mindenlében
Ezt írtam ma már egy másik cikkhez, mert úgy érzem nem lehet elégszer emlékeztetni!
"a különbség annyi, hogy a ballib kormányzás alatt egymás után történik számonkérés, ítélet, ki emlékszik arra, hogy fideszéknél vala ha is következménye lett volna a már akkor is, ma is nyilvánossgra került sötét ügyeknek? egyszerűen agyonhallgatják a dolgokat, vagy ha mégis napirenden van valami, hát az aktuális ügyészük majd "elintézi"."
Csubaka
@luigilongo60: Tudod barátom, most ott tartok a hatvan közeli életkorommal, hogy az a mocskos szar, gané gyilkos Kádár-rendszer az orosz megszállással együtt jobb volt mint ami a rendszerváltás óta ebben az országban van.Ha ez a demokrácia akkor magasról lexarom, de valaki tegyen már rendet és igazságot az uralkodó osztály nevében (az alkotmányunk értelmében az a nép), mert az ország már nem csak a morális, hanem a közjogi és polgári és lassan földrajzi értelmében is kezdi elveszíteni a határait.
kukubenkó
@Csubaka: Ne csodálkozz! A szemellenző rácsúszik egyesek szemére és nem látják a fától az erdőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.