Bajnai Gordon összefogás és közös fellépést vár az országtól egy erős holnapért.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igaz
Ha a libás nekünk szeretne Szebb jövőt! mondjon le és adja át a stafétát.....
kukubenkó
@Igaz: Amíg a Gyurcsány madzagain rángatózva pislog: nem teheti! Majd elsöpri a következő néhány hónap és csak a harmatos liba-hehehe marad utána. Legalább szaporodni fognak a mezei gombák!
Igaz
@kukubenkó: Addig is olyan nyomorba taszítja ezt az országot, hogy a következő kormány legyen az bárki, már ne tudjon kilábalni és ők mondhassák.Ti sem tudjátok jobban csinálni.Pedig ezt ők Qrták el.Ha bármelyikben lenne a hazaszeretetnek csak szikrája már rég eltűnt volna a politikai életből.De ezek mind megélhetési politikusok csak a pénz érdekli őket.A feladatukat nem tudják ellátni.A szájkaratét már betanulták az megy...egymás mocskolását külön tanfolyamon veszik magukhoz.Mit is várhanánk ettől a csűrhétől.De mi vagyunk a hibásak.Mi jutattuk őket hatalomra nekünk kéne leváltani őket.
rasszista
Ezt a kormányt minnél előbb lekellene mondatni,és visszafizettetni amit elvettek!Átvílágítani vagyonukat,és államosítani. Feri miből lett miliomos?És a többi hozzá hasonlo? Talán a következő kormány megteszi a szükséges lépéseket!
kukubenkó
@rasszista: Ferijé lett a Mosonmagyaróvár-i Timföldgyár jól feltöltött készlettel! 800 milláért! 800 milla = 1 Oszkó viskó! Ha nem ismernéd az árfolyamot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.