A Nap-kelte nem marad. Még akkor sem, ha Gyárfás Tamás azt nyilatkozta, hogy a stábját elhagyó tagokat várja vissza. A műsora helyén hétfőn jelentkező Ma reggel című programot például máris az a Süveges Gergő vezette, aki egyébként a Nap-kelte műsorvezetője is volt. A most levett műsor jogi helyzete tisztázatlan, visszavétele aligha a kuratórium hatásköre, ha pedig az erről döntő Medveczky Balázs alelnök jogköreit vonják meg, újból vezető nélkül marad a köztelevízió.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Azért nem ártana a műsorvezetőket egy-egy jól irányzott kérdés feltevésére is megtanítani, mert ez a langyos,semmitmondó kérdéssorozat, ami egy-egy "vendég" felé irányult, az inkább a mese kategóriájába tartozott,tartozik,mintsem a társadalmat foglalkoztató komoly gondokra adandó válaszra.Itt lenne az ideje a műsorvezetők alkalmasságának vizsgálatának is, és valóban kérdezni,, műsort vezetni tudó emberek kerüljenek képernyőre!
kukubenkó
Erről sokkal építőbb gondolatok jutnak eszembe! Kit érdekelnek a valóságtól elrugaszkodott dumák!
A horribilis pénz herdálások!
Talán még van, aki emlékszik a szerényen visszafogott világra!
Három-hatvanas kenyér és két forintos dal: www.youtube.com/watch?v=6pYAzpGQm-A&feature=related

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.