A Nap-kelte producere bízik abban, hogy a reggeli műsor a napokban visszakerül a Magyar Televízió (MTV) mindkét csatornájára; Gyárfás Tamás kedden azt mondta az MTI-nek: várja, hogy a kuratóriumi elnökség előző esti döntése után mikor veszi fel vele az ügyben a kapcsolatot a közmédium menedzsmentje.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
Minden műsornak van egy kihordási ideje, és ha a készítője elég okos, akkor idejében változtat, persze nem úgy, hogy a valamit érő újságírókat kirúgjuk. A Nap-keltének ennyi volt, aki kell a szakmában, már rég talált magának helyet.
kukubenkó
Fel sem fog kelni a nap, ha nem a Járfás csinálja a Napkeltét.
kukubenkó
Hogy egy kis zenei kultúrát is propagáljak a propelleren: www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/13938/demjen-ferenc/jojj-vissza-vandor-zeneszoveg.html

Lesz még nap-kelte, mert az volt a csúcs!
gyulabors
Az állami köztévébe politikai kliensszerződéssel - cserébe azért, mert újságírói, ahogy Verebes mondta "megnyerték a választásokat" a "baloldalnak" - bebetonozott magántévé 2002 óta működtette a kormányoldallal a maga cserekereskedelmét.
Én elfogultan támogatlak téged, te pedig folyatod hozzám a pénzt. Hirdetésekkel és pályázatokkal. Valamint kitünteted az újságíróimat - röviden összefoglalva a lényeget, ebben állt a csereüzlet.
Óriási pénzekbe került! Csak nem úgy, hogy Gyárfás Kft-je az MTV-nek állította volna ki a számlát (valószínűleg persze úgy sem volt olcsó!).
Hanem úgy, hogy a kulisszák mögött barterkereskedelem formájában vándorolt az adófizetők pénze állami minisztériumok, vállalatok és alapítványok kasszájából a Nap-Keltéhez, cserébe a politikailag elfogult műsorokért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.