Egy, a Magyar Nemzet birtokába jutott háttéranyag szerint csak a decemberi bérekre van meg a fedezet a vasúttársaságnál, januárban elfogy a pénz és csődbe mehet a MÁV. Februártól már a működés finanszírozására sincs pénz, megállhatnak a vonatok

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
akkor gyorsan kell sztrajkolniuk, ami van munkajuk!
marlin
Majd a Gaskó fizeti őket!!
Elvégre az "eleve lelakott" vasutat az ő közvetlen irányításával amortizálták nullára, tették "haszontalanná"!!
theiss
Kugler Flórián 2002 és 2006 között volt a MÁV humánpolitikai vezérigazgató-helyettese. 2006 tavaszán távozott a cégtől, 15 millió forintot kapott arra az időre, amikor a munkavégzés alól már felmentették, 51 millió forintot pedig normál végkielégítésként.2007-ben pedig a MORUS 2000 Kft-n keresztül Kugler Flórián 13,5 millióért adott tanácsot a MÁV-nak.
" De szeretnék gazdag lenni,egyszer libasültet enni, jó ruhában járni kelni,s öt forintér kuglert venni."
Kugler is segíthetne még és gondolom még jó néhány olyan ember lenne ott is, aki mutyi pénzeket tett zsebre. ( privatizált )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.