A gazdasági elemzők megegyeznek abban, hogy a jövő évi költségvetés kritikus fontosságú Magyarország gazdasági fejlődésében. Orbán Viktor szerint vissza kellene vonni, az elemzők és a volt pénzügyminiszterek pedig a fejüket csóválják: "álomvilág, amelybe a társadalmat ringatja a Fidesz".

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@orogordog: Köszönöm.:) Próbálok rá világítani objektív tényezőkre.
Csubaka
Nos, akkor egy kis tanulság IMF-ből mindenki számára!!!

Kemény bírálat az IMF címére: egyik példa Magyarország

Magyarország is szerepel azon a listán, amelyet a londoni Gazdasági és Politikai Kutató Központ (CEPR) legújabb tanulmánya tartalmaz, és amely azt hivatott bizonyítani, hogy a Nemzetközi Valutaalap 41 országból 31-nek rossz tanácsokat adott: olyan gazdaságpolitikai intézkedéseket javasolt, amelyek elmélyítik a válságot, ahelyett. hogy a recesszió hatásait enyhítenék. Hazánkon kívül, több fejlődő ország mellett Fehér Oroszország Lettország, Románia, Szerbia és Ukrajna is az IMF politikájának kárvallottja-
pelikan61
@Csubaka: Na, ere mondta Málta Az IMF- nek, hogy addig felfüggeszti a hitel visszafizetését még rendbe nem teszi a gazdaságát. És ezzel nem azt mondta, hogy nem akarja visszafizetni, csak az IMF tudtára hozta, hogy első a saját népük biztonságos megélhetése, és aztán jönnek ők. És nem volt olyan nagy vízhangja e máltai döntésnek a világsajtóba. Ez a lehetőség mi elütünk is itt ál. Csak ehhez egy olyan kormány kell, aki a saját népét helyezi előtérbe az IMF előtt. Annál is inkább mivel egy olyan kormánynak adtak hitelt, aki mögött nem volt népi felhatalmazás, és a hitel mögött egy tudatos eladósodási szándék húzódott.
bigyibogyo
@pelikan61: "Annál is inkább mivel egy olyan kormánynak adtak hitelt, aki mögött nem volt népi felhatalmazás"
vegulis csak megszavazta a tobbseg. nem a hangos vesztesek. a _tobbseg_. jobban nemtudom szajba ragni.
szabosa
az IMF, és unió is bekaphatja!
Addig nem lesz tej ameddig a zsidók fejik a tehenet.
A Nemzeti bankban ott parkol 4000 milliárd és nem lehet hozzányúlni, nem azért vette fel kölcsönként az IMF, hogy eltapsoljuk, hanem azért, hogy fizessük utána a törlesztést, busás kamattal. Na az ilyeneknek kell véget vetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.