A kormányfő szerint a következő kabinetnek is folytatnia kell a válságkezelést. A költségvetési elvonások várható hatásaira kívánják felhívni a figyelmet a szombati Kossuth téri tüntetést szervező fideszes önkormányzati vezetők. Újabb, Magyarországon elhunyt beteg szervezetében mutatták ki a H1N1-es vírust. A nap legfontosabb hírei.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
Úgy gondolja Bajbani, hogy tovább kell nyúzni a népet, a gazdagokat pedig tovább kell kedvezményekhez juttatni, tömni a zsebüket? Persze, hogy így érti, hiszen ezt csinálják és ha ezt kell folytatni, akkor ...

Talán nem olyan kormányunk lesz, amelynek tagjai a népnyomorító, tömeggyilkosok számát óhajtja növelni.
szöszmösz
Egy olyan országban ahol milliárdokat osztanak ki "törvényesen" és erkölcstelenül, munka nélkül ilyen olyan bizottsági tagságért /szakértelem nélkül/ jövedelemhez jutnak,ahol 40 miilióért 40cm.-es kilátót, kutyafitnesz, polgármester ablaka alá csonakázó tó, stb. épül, köztörvényes bünöző polgármesternek az előzetesben is munkabér jár,milliós fizetésekkel honorálnak színvonaltalan szemét, műsorokat, és még sorolhatnám, ott nincs gazdasági válság.
Igaza van a BKV-s Kocsisnak kis pénzért csak hülyéket lehet dolgoztatni. Ezek közé tartozom Én is több tizezer hülyetársammal együtt, aki még azt hiszi, hogy a tiszteséges munkából meg lehet élni, és amikor már semmilye nincs akkor még
mindig további áldozatokat vár, de természetesen csak a hülyéktől a haza.
Diamont Frost
@kukubenkó: Azt csak a vak nem látja, hogy EZ van!
Na erre kellett az UNIÓ !
barew7
@bigyibogyo: MEM,a félreértések elkerülése végett ezek a rajzok a "Négymadár Blog" alkotásai!
negymadar.blog.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.