Már a hétvégén elindulhat a térben és időben gördülő sztrájk – közölte Gaskó Isván a Jam csütörtöki adásában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Miért kell(!) a magyar adófizetőknek egy "csomó" bizonyítottan fölösleges, bizonyítottan semmire se jó sinbohócot eltartani??
A Gaskó féle sztrájkolók számtalanszor bizonyították, hogy nélkülük is "kiválóan" működik a személy és áruszállítás!!
Meg kell vonni a gaskó-féle felügyelőbizottsági tagok, egyéb ingyenélők és más kártékony rovarok adókból történő támogatását, azután nyugodtan sztrájkoljanak, járjanak segélyért vagy menjenek vállalkozónak mint a többi (más vállalattól) létszámleépítés miatt elküldött dolgozó!!
Január
Azt azért látni kell, hogy a vonatokon a diákokon kívül alig utaznak. A vonatok sokszor szinte üresen futnak. Így nehéz rentábilisan működtetni. Sajnos a közlekedés, áruszállitás teljesen a közútra lett terelve. A közutak túlterheltek, minőségük a sok használattól minősíthetetlen. Az Eu. most a vasúti közlekedést támogatja a közútival szemben, mi pedig leépítünk, valahogy hiányzik a szinkron.
ugyeugye
@Január: sajnos minden úgy van, ahogy leírod. mi mindig szembe megyünk a folyamatokkal - hogy miért???
blaci
A Gaskó menjen az a...ja pi...ba....Szakszervezeti vezető nettó 2 milláért???
Még jó hogy félti a helyét.......
bigyibogyo
@Január: fejlesztenek sokat kulonben. IC -n volt minden uleshez konnektor :)
alapjaiban hibaztak. ha azt mondjak,h vonat nekem az ugrik be,h pisi szagu koszos fulkek. azaz rossz a marketing. es ezen grasko rettento sokat ront.
pedig milyen klafa a szalaka-volgyben kisvonatozni :) mondjuk az legtobbszor tele is van.
szaboria
Gaskónak is ajánlom utazon a délalföldi szárnyvonali vasutakon koszosak, büdösek, le amortizálodtak nincs utas a vonatokon .Bátaszék-Kiskunhalas között a reggeli orában ami 6 óra körül indul azon a diákok utaznak útán már csak 1- 2utas van a vonatokon kinekéri ez meg. Nem nyalni kell a Fidesznek, hogy megint rendbontás legyen . A szakszervezeti vezetőnek párt semlegesnek kell lenni.Még mindig nem tanult az elöző sztrákból peddig már többször befuccsolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.