Bajnai Gordon a kormányzás átvételekor nem várta, hogy fél év alatt ennyi mindent el tud érni az ország. A miniszterelnök annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek, hogy hat hónapja állt fel az általa vezetett kabinet. "Be kell valljam, nem számítottam ilyen gyors előrehaladásra, ilyen gyors eredményekre" - fogalmazott a kormányfő.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Tisztelt Bajnai Gordon miniszterelnök úr! Az országban csak Ön, és néhány nagyon közeli munkatársa gondolja azt,hogy fél év alatt előbbre jutottunk!Miben jutottunk előre?Lehet, hogy a lakások elárverezésében igen, lehet,hogy több tíz, vagy százezer ember pénzügyi ellehetetlenítésében igen, de másban nem!Akkor amikor emberek tízezrei már a számláikat sem tudják kifizetni, két-három kisgyermeket nevelő családok lakásait árverezték el és küldték őket utcára,ezt nevezi T.miniszterelnök úr előbbre jutásnak?Tisztelt Miniszterelnök Úr! Önt vagy dezinformálják munkája eredményességét illetően, vagy valóban nem érzékeli az emberek lassú,de biztos tönkretételét úgy anyagilag, mint egzisztenciálisan! Jó lenne ezt a trendet megfordítani, ehhez csak Önnek van meg a lehetősége, kérem éljen vele 9,5 millió ember érdekében!
orogordog
3X0=0 Mit is ért el? Valami pozitívum ami minket is érint?
Áfa emelés, energia ár emelés, nyugdíj és bér csőkenés, államháztartási hiány, ez mind negatívum. Negatív fejlődés is fejlődés. Hegy oldalról a szakadék szélére, nem a szakadékból a hegyaljára.
dr. prédikátor
Hátha az a sok negativum amit megléptek eredmény,akkor valóban jól teljesitettek!!!
ugyeugye
igen, igaza van. minden nézőpont kérdése. mi máshonnan látjuk. mert benne élünk.
metsző
Tényleg előre jutott a gazdaság
még több munkanélküli mint tavaly
még több ember aki nem tudja fizetni a számláit
még több korrupciós botrány
még több állam adósság
még több lopás a kormányzati szférában
Igen halad az ország a lejtőn lefelé amit akartál parazita el is érted a bankok kapják a segítséget, a kisemberek helyet
Sukorónál 7 milliárd veszteség érte az országot.
Ki nyert a bulin hát a globális nagytőke ( zsidok ) még hamarabb kivásárolnak bennünket a saját hazánkból.
Nem én mondom hanem perez a Bejrúti mészáros !!!
Éljen a libás bajnai jól dolgozol parazita!!!

Most már lehet törölni!!!
De ettől így van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.