A Magyar Hitelszövetség azt javasolja, hogy 500 ezer forint alatti tartozás esetén mentesüljenek a végrehajtási eljárás alól azon jelzáloggal terhelt ingatlanok, amelyek után a hitelt rendben fizeti az adós. A szervezet szerint ezzel elkerülhető lenne a lakáshitelek értelmetlen felmondása.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csucsupe
Hát én ehhez zokni vagyok..miért fenyegeti végrehajtás azt, aki rendesen fizeti a hitelt..itt valamit nagyon hülyén írt le veleki újságíró urak!
szaboria
Megint egy buzditás ne fizzes mert úgyis meguszod.Aki kölcsönt vesz fel tudjon is fizetni.A tv riportokban akik sirnak, hogy nem tudnak fizetni túl vállalták magukat .Igenis kell arra gondolni bár mi történhet.Vannak Aahitel felvételhez kötött biztositások de sokan ezt nem vállalják mert úgye ezzel is többet fizet.De amikor bejön a krac akkor már bánja, hogy nem vállalta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.