A Fidesz-MSZP nagykoalíció diadala, szereztek maguknak 1-1 rádiót. Hát gratulálok, bmeg! Jobb lesz nekik? Szereznek még pár ezer szavazatot, mert az egyik választó balos műsort hallgathat reggel, a másik meg jobbost?

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
A fidesz fanok büszkeségére a Fidesz megkezdte a beígért adócsökkentést!!
Máris kettővel kevesebb!! Azt mondják, hogy sokat "pofáztak"!!
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Ja, és az Orbán már megint hívogat telefonon!! :))
szaboria
Vajon mennyi lesz a hiánya fidesznekmár most sincs egy vasa se. Én semmit adig lenem adnék , pl. TV.reklám,telefonon való megszólitás mig kinem fizetik.Aki nem birja a kritikát ne menjen politikusnak.
furfang
Érdekes nem háborogtak így amikor se szó, se beszéd, se demokrácia sem szólamok, de meghosszabbították a Tv2 és az RTL szerződését. Nem írtak ki pályázatot. Ez nem bírom a szocikban.Fogadjanak el mindent és mindenki, amit ők kigondoltak. Sosem lesznek demokraták. Nem is ismerik a lényegét az élni és élni hagyni mondatnak. ( talán a mondatot sem.)
szaboria
@furfang: Azt mond meg ma a fenének kell mindig egy frekvenciára pályázni ha nem tudják fizetni érte a dijakat úgy is vissza adják.Ezzel a sok pályázati kiirásokkal teremtik meg a korupció melegágyát.Mert aki nyerni akkar az el indul lobbizni.
eberti
Remélem a Sláger rádió megnyeri a pert ha fellebbez és azt is,hogy a Danubius is fellebbez.
Az ORTT-ről :no komment. (csak azért,hogy ne tiltsanak ki)....
messzelato
@furfang: Erról a két TV adóról nem mondanék semmit mert egyiket sem nézem és nem is szeretem(de ez egyéni szoc.probléma).
Viszont az már nem amit királyi tévé néven óriási székházbérlet címen lenyúlnak az adófizetők pénzéből.A bérlet töredékéből újat lehetett vona építeni és ezt sem vizsgálta felül senki.Abból folyamatosan a pénzt nyúlják ki.Lehet hogy ez a cél a rádiózással is.Ha már politikai kézben van pénzt lehet kivenni belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.