Az egyik vádlott elismerte: fejbe rúgta ő is a földön fekvő, vérző sértettet. Döbbent csend volt a zsúfolásig telt teremben, amikor a bíró erre reagálva megkérdezte: Földön fekvő, vérző embert miért kell fejbe rúgni?

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Már elnézést! Megvannak az elkövetők?Igen ? akkor meg mit kell velük annyit tökölni!Életük végéig sittre velük!Bár ezeknek az élőlényeknek az is kevés lenne!Szándékosan nem neveztem őket sem állatnak se embernek!!
szöszmösz
@ugyeugye: Mi ez a VIP? Elnézést, hogy nem a témához szóltam, de kiváncsivá tett.

A témához csak annyit, hogy össze-vissza hazudoznak, Remélem példás büntetést kap minden közremüködő. Én még az úszító nézőket is megbüntetném.
messzelato
@ugyeugye: Gratula a V.I.P tagsághoz.

Ami az ügyet illeti mindenki tudja a véleményemet.De csodálom, hogy nem vetettek mindenkit alá hazugság vizsgálatnak.Az még nem bizonyíték de kiindulási pont.Ha már látta valaki a vizsgálati eredményeket tudni lehet kivel kell vádalkut kötni.Utánna már gyerekjáték az egész mert minden bizonyíték orvosszakértői vélemény már rendelkezésre áll a bizonyításhoz.Eleve elkülönítve kellett volna tartani őket a láthatóság és egymással való kommunikáció teljes kizárásával!!!!
De ha a bíró nem ítél meg legalább 3-4 életfogytott akkor ez megint pozitív diszkrimináció.Azt az embert ugyanis csak a fején negyvenszer érte ütés.
Tudom hogy brutális amit írok de ezt egy rendőr ismerősöm így magyarázta el nekem(egy helyi késeléses ügy kapcsán):próbálj egy homokzsákba 36szor beleszúrni úgy hogy mindegyik átszúrja a zsákot.Elfáradsz mire végzel.
Jelen esetben aki úgy gondolja, hogy csak egy ember követte el az esetet az próbáljon 40X belerúgni egy kétkilós medicin labdába.Nem nagyon fog menni mert közben meg kell álni pihenni.(és ezek csak a fej sérülések a testről még nem beszéltünk!!!!)

Akkor most kérek mindenkit gondolja át az esetet és értékelje vajon hányan és milyen kegyetlenül végeztek a tanár úrral!!!!!
Akkor mit is érdemelnek?????
reallatas
Nem egyéb az egész mint megint a szokásos kificamodott joggyakorlattal kezelt, fínom jó szemlélet. Az, hogy még mi motíválja az ilyen már már abszollúte nonszensz szintű érthetetlen időhúzó minden tényt lassan űberelő herce hurcát, no azt mindenkinek aki józan paraszti ésszel gondolkodik egy kicsit is, látnia kell. Újabb további bizalomvesztéshez vezet az igazságszolgáltatással szemben!
bigyibogyo
@messzelato: hazugsag vizsgalat nem bizonyitek.
es siman kotorest eletuk vegig. onbiraskodo lincselest nagyon kemenyen kellene buntetni nehogy gyakoriva valjon
szala
Még pofátlanul egymásra is mutogatnak! Mi a francért tart ez 3 évig!? Jól írták az 'eredeti' hozzászólásoknál: "Kötél aztán kuka!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.