Megerősítette kötelezettségvállalását a fővárosi közgyűlés a Kossuth téri mélygarázs megépítése mellett csütörtöki ülésén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@furfang: az Eu elnökségünk idején nyakig érő sártenger várná a diplomatákat. romantikus lenne.
Kakastoll
Hát a metrót mé nem fejezik be egyszer.....vagy csak arra van pénz amire ők akarják ?
furfang
@ugyeugye: szerintem már meg se lepődnének. Idehívják ünnepelni őket nemzeti ünnepen, és mit ád isten, ők a külföldiek meg néhány kormánytag az ünneplő tömeg. A népek meg 5 utcasarokkal odébb ordibálnak, amit ők persze nem értenek, úgyhogy azt mondanak nekik amit akarnak magyarázatul. Egy kis akadályverseny, nekünk meg a tisztítószámlák meg se kottyanna senkinek. Bolondok ezek, csak nem forognak tényleg.
11111
Lehet hogy csak én vagyok olyan vén hogy emlékszem azokra az időkre mikor 1990 körűl megalakultak a parkoló társaságok azzal a jelszóval hogy a befolyt összegekből mélygarázst és a perem kerületekben parkoló házakat építenek a főváros és más nagyobb városok parkolási gondjának megoldására.
És mi lett belőle a parkoló társaságok vezetői és sleppjük milliárdosok lettek de parkolók nem épültek.
Végre építenek egyet 20 év után az adózók pénzéből!!
ÉLJEN!!! HURRÁ!!!!
Amit ezek megígérnek az vagy úgy van vagy nem de ez biztos !!!
ugyeugye
@11111: nem, nem vagy öreg csak ezek azt hiszik, hogy amit ők elfelejtenek, arra mi se emlékszünk. így van, mélygarázsokat, parkolóházakat, P+R prkolókat és modern tömegközlekedést igértek.
mikor látták, hogy milyen egyszerű pénzgyűjtési lehetőség ez - elszámolási kötelezettség nélkül! -, vérszemet kaptak. ahogy ez az örökzöld történet lenni szokott kishazánkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.