Mintegy 120 képviselőjelöltet hallgatott meg Orbán Viktor Fidesz-elnök az elmúlt hét végéig - mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője hétfőn az MTI érdeklődésére. Az egyéni jelöltek meghallgatása december elejéig is eltarthat a Fideszben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Komcsiból nem lesz szalonna,Mondá a nagybajuszú bőlcs.
Ő már csak tudja, hisz kőzülük jőtt.
szaboria
Ígyekezni kell mert méghátravan 248.
vukkocska
Az úr majd eldönti egyszemélyben, hogy ki az alkalmas arra, hogy a Fidesz képviselője legyen. Mert amit az úr mond, az úgy is lesz. Mi ez, ha nem személyi kultusz. Az, hogy a választópolgárok mit vagy kit szeretnének, már nem is annyira fontos. És ez is egyben a baj. Az emberek nem egyénekre, hanem pártokra szavaznak. A foci is számít, hogy a későbbiekben ki rúg labdába? Hány harmados többségre számít az elnök úr, hányat kell még meghallgatni? El sem tudom képzelni, mi alapján dönt: minél jobban méltatja pártja vezérét, vagy egyáltalán mi dönt a továbbjutásnál? Hogy foci nyelven fejezzem ki magam, ha már egyszer Felcsúton van a meghallgatás.
Január
Miféle demokrácia készülődik itt? Megnézhetjük magunkat..... Fő a politikai megbízhatóság, szakmai hozzáértés nem szükséges.
luciferi
Az odajárultaknak nincs semmi önérzetük, erkölcsi tartásuk????
Pénzért még az "én" tudatukat is eladják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.