Leszavazták a Fidesz javaslatát, az előzetesben ülő polgármesternek egy letéti számlát nyitnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Csubaka: 2003-ban úgy tudom ezen is változtattak. De ha a fenti igen kiterjed irományod érvényes lennek akkor már rég meg kellett volna voni a Hunvaldnak járó összes jutatást.
Csubaka
@szaboria: Lamperth Mónika, az MSZP elnökhelyettese szombaton azt mondta: Hunvald ügyében egyetért a Fidesszel, és sajnálja, hogy az MSZP és az IRM álláspontját eddig nem fogadta el a VII. kerületi szocialista frakció. Az elnökhelyettes szerint Burány Sándor fővárosi elnök és az MSZP budapesti vezetése a jövő héten tárgyal a VII. kerületi szocialistákkal. Lamperth hozzátette: szerinte biztosan megtalálják majd annak eszközét, hogy elfogadtassák az MSZP álláspontját a frakcióval.

Hunvald Györgyöt február 10-én helyezték előzetes letartóztatásba, azóta nem jár be a munkahelyére. Hivatali vesztegetés mellett hűtlen kezeléssel, magánokirat-hamisítással, hivatali visszaéléssel és többrendbeli csalással gyanúsítják. Ezekért a bűncselekményekért akár 20 év börtönbüntetést is ki lehet szabni. Az ügynek eddig összesen 21 gyanúsítottja van.
szaboria
@Csubaka: Amit leirtál azt mindenki tudja csak te azt nem érted , hogy Lampert aki minisztere volt pontosan az önkörmányzatoknak Ő is csak azt mondja , hogy keresik a lehetőséget ez itt a baj .Gondolod , hogy az önkormányzatnak az ügyvédei ezt nem vizsgálták meg?
Csubaka
@szaboria: Nem Ria! Nem az a baj, hogy keresik a lehetőséget, hanem az, hogy húzzák az időt. A testületnek már réges régen lehetősége lett volna felfüggeszteni Hunvald polgármesteri állását, ez esetben viszont időközi választást kellene kiírni, ami egészen biztosan, a mostani testület bukását, azt követően pedig az ügy globális kivizsgálást eredményezhetné, mely nagy valószínűség szerint további súlyos következményekkel járna a szocialist többségű testületre nézve.
A megoldás egy eszerű kérdés, és az arra adott kézfeltartással jelzett válasz lenne. Na ettől rettegnek a szocik, pedig sokkal nagyobb lesz a baj a 2010-es választások után, arra mérget vehetsz!!
szaboria
@Csubaka: Ez a lényeg mert nam akarják fel oszlatni magukat ,mert attól fének nagyobb térfelet nyerne nem a fidesz hanem a jobbik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.