Kövér László szerint a következő országgyűlésben az MSZP és a Jobbik "két tűz közé, a satu két pofája közé" szorítja a Fideszt; a politikus erről a párt és a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) közös fórumán beszélt szombaton Szekszárdon.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rasszista64
Rablok tólvajok és büntársak adjatok vissza a népnek amit elvettetek! Jőn a jobbik és a széphazánkban nincs számotokra hely! Takarodnotok vagy halnotok kell!
picike
A sok párt helyett én inkább a kenyérre szavazok és a gyerekeink tányérjára amiről mindent elvesznek ne ,hogy jóllakjon a gyerek .Megszokott dolog ,hogy sok mindenkit ingyen beszélni tudok alapon fizetnek. Hát ebből is el lehetne elvenni sokat és több maradna a tányéron élelemre meg mindenre.Rossz gazdálkodás válsághoz pénztelenséghez vezet hova máshova. Az imádságságot csak ugy dijazom,ha meghallja valaki az országban. A tettek kellenek a cselekedetek
luciferi
@rasszista64: vallásos nem vagy, az már biztos.:) Bár a jezsuitáknál voltak ilyenek. De ők sem vallásból, hanem saját örömükre gyilkolásztak és kínoztak.

barew7
A bajok nem pártokban, nem személyekben, hanem láthatatlan pénzügyi háttéhatalmak stratégiájiban gyökereznek!
tdyweb2.wbteam.com/DrabikRozsavolgy_1.htm
tdyweb2.wbteam.com/DrabikRozsavolgy_2.htm
picike
@barew7: Ha igaz akkor sajnos a remény maradt meg és az is meghal , Tehetetlenek vagyunk nagyon elkeseritő helyzet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.