A Fidesznek elemi érdeke, hogy ez a kormány kezelje a válságot.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
A fidesz már többször bebizonyitotta mást cselekszik mint amit mond.
rasszista64
FIDESZNEK NEMLESSZ TÖBB 40 SZÁZALÉK SZAVAZAT MSZP 20SZÁZALÉK! ŐK MÁR ELJÁTSZOTTÁK A BECSÜLETÜKET! ELÉG VOLT AZ ÍGÉRGETÉSEKBÖL ÉS A HAZUGSÁGOKBÓL!
luciferi
Vajon kire izgult Orbán???? Zasszony meg ne tudja!
bigyibogyo
@rasszista64: meg egy helyen meglatom,h nem tudsz leszakadni a caps lock -rol elkezdem nyomkodni a moderalasi gombot. pimitiv , agressziv netikett ellenes.
ember
Különben természetes lenne, hogy a más xarát ne ők csiszitolják!
furfang
"A Fidesznek elemi érdeke, hogy ez a kormány kezelje a válságot." Ez csak természetes, mivel ez a kormány tavaly októberben, amikor minden ország azon dolgozott, hogy hogy háríthatná el a válságot,ők azt harsogták, nincs válság, ez csak a Fidesz riogatása. Ráadásul már a válság előtt tönkretették a gazdaságot, úgyhogy azt a sz-...rt amit okoztak takarítsák is el. Sajnos nem ezzel foglalkoznak, beérik a megszorításokkal, míg a háttérben megy a habzsi- dőzsi és a kótya -vetye. Lásd Sukoró, a Balatonring, a franciákkal való paktálás Pécs ellenében, a Margit híd... stb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.