Bezárta az ÁNTSZ Szederkény általános iskoláját a tömeges H1N1-megbetegedések miatt - értesült a bama.hu egy olvasói hozzászólás alapján. A tisztiorvosi szolgálat megerősítette az információt, és közölte, az iskola a jövő hét végéig nem fogadja a tanulókat.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hitman
Senkinek nem kell másra hallgatni, úgyis magad döntöd el, hogy mit teszel nem??
De abban biztosak lehetünk, hogy ez az egyik hírről a másikra épülő kampány nem véletlen. Nem azt mondjuk, hogy nincs vagy nem lesz járvány. Lesz. Csak a hisztéria keltés nem kellene! Ez a furcsa!
bigyibogyo
@hitman: az a baj,h borzaszto nehez magadtol donteni. itt a tobbiek arra varnak a szurival,h kitorjon a jarvany. ha addig varnak mar csak penz pazarlas beadatni. jarvany nelkul meg nem hiszik el,h lesz
en ugy vagyok vele,h ha lehuzas akkor kidobtam az ablakon 4000 ft -ot. ha nem lehuzas akkor noveltem a sajat eselyem. ebben az esetben 4000 ft all szembe 1-2 het betegseggel. innen nekem egyertelmu. 1 het alatt elvesztem a 10*-esest ha nem dolgozom. es akkor nem is kerult szoba a szovodmeny. sima influenzanak is konnyen lehetnek szovodmenyei

a videot pedig lattam mar. halvany gozom nincs ki az aki beszel benne.
drmammel
Egy leoltás költsége ezidőtájt 5400 Forint. Ha valaki nem tudná, ez egy szegény ország szegény egészségügye. Ott takarékoskodik, ahol tud. Ha egy 40-50 fős megbetegedett közösségben 2 kimutatottan H1N1-el fertőzött, akkor nagy valószínűséggel valószínüsíthető(így olcsóbb, mint az összeset leoltani a bizonyosság végett), hogy a többi is ettől fertőzött. Arról nem hallott senki, hogy mióta bizonyossá vált, hogy Magyarországra is eljutott nagyobb számban a H1N1 vírus, azóta nem költenek a gyanús esetek leoltására, csak a szövődményekkel kórházba került gyanús eseteknél végzik ezt el. Ezért nem lehet pontosan ismerni, hogy a szövődmények nélkül meggyógyult, influenza gyanús személyek valóban H1N1 által fertőzöttek voltak-e. Az elmondottak alapján bizton állítható, hogy jóval több H1N1 által fertőzött van jelenleg is az országban, mint amit mi érzékelünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.