Az új influenza vírustörzse bár elvileg mutálódhat úgy, hogy a beadott oltás hatástalan legyen, ám erre a gyakorlatban szinte semmi esély- mondja Falus Ferenc. Az országos tiszti főorvos lapunknak adott interjújában beszél a hazai oltási kampányról, a rémhírekről, és arról is, hogy bár eddig nem volt róla szó, most mégis oltóközpontok létrehozásáról tárgyalnak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drmammel
Végre egy értelmes, minden felmerülő kétségre - az átlagember számára is érthető formában megfogalmazott, - megnyugtatóan választ adó cikk.. Minden sorával egyetértek. De tartok tőle, hogy azok akiknek az észérvek nem számítanak, sőt a tények sem el sem fogják olvasni. Vagy ha mégis akkor, akkor a gondolkozásmódjukhoz közelálló véleményeket keresnek ehelyett az ismeretségi körükben vagy a világhálón és továbbra is azt fogják szajkózni egészen addig amíg a H1N1 betegség formájában nem jelenik meg családjukban, szükebb környezetükben. Akkor majd megindul a felelősség elhárítási mechanizsmus és bűnöst keresnek(de nem magukban) ilyen szövegekkel: nem tájékoztattak alaposan, a háziorvosom félrevezetett, a barátaim nem ajánlották, eddig sem voltam oltva és nem volt bajom stb.És nem is gondolnak arra, hogy a felelősség náluk van, nekik kellett volna felelősséggel eldönteni KINEK HISZNEK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.