Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint "tudatosan szítják és hergelik a cigányságot" a (jogerősen betiltott) Magyar Gárda és a Jobbik ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Wik
"tudatosan szítják és hergelik a cigányságot" és nem csak Sajóbábonyba hanem országszerte. Hergelik ,biztatják,őket hogy bármit megtehetnek és hazudnak,hazudnak szemrebbenés nélkül !!!!!!!!!!!!
bigyibogyo
@Wik: egezs biztosan nem igy ertette. ugy tunik vona probalkozik, a hiveinek is kellene...

police.hu -n szo sem volt felpofozott mszp -s politikusrol. az viszont volt,h a jobbik hamisat allitott (jobbik: bolti kamera volt az ok, rendorseg: jobbik kampany miatt)
Borsi
Átlátszó volt és egyértelmű Prof.Adj.Főorvos Dr. agysebész-genetikus Vona.
Csak óvatosan a pórázzal, mert az úgy tűnik elszakadt és akkor nem kívánt nemzetközi, nem illetigim ám annál inkább fegyveres testületek érkeznek látogatóba maga pedig védheti a diplomáját nemzetköz szervezetek vezetői és elnökei előtt.
Kell a szavazat persze, méginkább a profit.
Csak azt nem árulta el, hogy ezzel nem más a célja, hogy egyrészt polgárháborús helyzet alakuljon ki, illetve ki áll a háttérben.
Fidesz bábáskodás, MSZP kacsintás, arab (Szaudi és neves magyar üzletemberek - CBA,és nagy állami bank vezér(ek) - gerinctelen cigány vezetők), akik politikusnak tarják magukat, stb-stb.
janos
Politikai érdekcsoportok nem akarják,hogy a jobbik induljon a választásokon és egyesek mindent megtesznek,hogy bemószerolják.Csak azok a politikusok félnek a jobbiktól akiknek van vaj a füle mögött.
Borsi
Olvastam egy jegyzetet. Ezt közre adom. Sajnálom, hogy nem én "követtem" el!
"Az „anti világban” sem sikerült igazán megoldást találni a romák problémájára. De azzal, hogy „kötelező” volt dolgozni, legalább megélhetési gondjaik nem voltak. Aztán a rendszerváltás egyik nagy vesztesei ők lettek. Kiderült, hogy a mesterségesen felpumpált munkahelyek, mint a lufik, kipukkadtak. Mint annyian mások, ők sem voltak felkészülve az „újra” (ami ugyan régi, hisz a kapitalizmust nem most találták ki). Mellé elhitték – velünk együtt – a hatalomért viaskodó pártok szólamait. Aztán, amikor a politikusok szembesültek a gondokkal, szemérmesen behunyta a szemét a mindenkori hatalmon.
Az utóbbi időben sok minden megváltozott. A demokráciában mindenkinek magának kell tudnia, mik a jogai és kötelességei. S itt hibázik a dolog, amikor valakik csak a jogaikat ismerik. S a megélhetéshez való jog fátyolába burkolózva elfelejtkeznek a kötelességeikről.
S hogy jön ide a félelem? Amikor valakit sarokba szorítanak, akkor az ösztönei irányítják a cselekedeteit. Védekezik, létrehozza a Magyar Gárdát, csendőrségről beszél, miközben fél a másik is, és félelmében nem egyszer jogot formál magának az önbíráskodásra. Csak egy valamire nem gondol senki: mi lesz ennek a vége? "
messzelato
@Wik: Csak a trónfosztásig hergelhetik a dolgot.
Ébred már az oroszlán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.