Vona Gábor, a Jobbik elnöke 11-kor tartott sajtótájékoztatót Sajóbábonyban, ahol magas a rendőri készültség. A Jobbik elnöke szerint "félrevezették a helyi cigányságot". "Orbán-Bajnai paktumot" emlegetett, amelynek célja a Jobbik és a gárda ellehetetlenítése. Helyszíni tudósítónk elmondta, ez utca egyik oldalán összegyűlt romák farkasszemet néznek a másik oldalon álló jobbikosokkal.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szocdem
Vona hazudik mint vízfolyás..

A bandája elfelejtette már neki a nyiregyházi toborzó beszédet, ahol azt találta mondani, hogy a multikat el kell zavarni, a hátramaradott raktáraikat, meg telepeiket pedig át kell alakitani börtönné, ahova a romákat be lehet zárni....

Egy ilyen sötét gazember nem értem hogy lehet párt vezér, és egyáltalán miért beszélnek róla?? Beszélje meg a romákkal - ne rendőrsorfal mögül, hogy mi a véleménye róluk.. A sajtó meg mutassa be a hőst is, ne csak a politikust.
És aztán rend lesz. Garantálom!
szocdem
"A cigányok jelentős hányadának vissza kell térnie a munka, az oktatás és a törvény világába."

Ez nagyon szép gondolat....
De hogy is volt 20 éve??? Jobboldali zsenialisták szétverték, eladták gazdaságot, majd a "baloldal" befejezte a maradék elpusztitását is. Ebben az országban nincs semmi a multikon kívül..
Akkor milyen munka? Ki is fizeti az oktatásukat és miből???
Emberek gazdasági és szociológiai bolsi demagógiákkal nem lehet egy ország gondjait megoldani!
orogordog
@szocdem: "A cigányok jelentős hányadának vissza kell térnie a munka, az oktatás és a törvény világába."

Tanulj meg olvasni előbb. Törvény vajon min"kis rigó"?
orogordog
@szocdem: Hamar beregisztrálsz aszt uszítod az embereket. Én is tudtam volna olyan cifrát írni neked, de van moderálás az a mákod. Kik a hazug emberek , jár nyitott szemel beszélgess emberekkel , hallgasd meg véleményüket. Nyugodtan menj a kampány helyszínre, és hallgasd saját füleddel mit mondanak.
reallatas
@Borsi: /ma, 16.23/ Mond ugye odafigyeltél a cigány vezetők által mondottakra is! Mert nagyon figyelemre méltó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.