A Gárda egyenruhája a magyar emberek öltözékére emlékeztet. Ha elmegyünk egy magyar faluba, láthatjuk, hogy az emberek ilyenben járnak templomba - jelentette ki a Jobbik EP-képviselője.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@szala: "Cigányok többsége olyan, mint a Kakuk. Belesz@rja más fészkébe a fiókáját hogy az nevelje. Ezt értem a segélyekre."


Ha ere az írásra gondolsz, akkor ezt azért írtam, hogy: Cigányok nagy többsége a többségi társadalom terhére nevelik fel a kölkeiket, akiket egy idő után azok ellen fordítják, akiknek köszönhetik a létüket. A Kakuk is más madár fészkéből kipenderíti a tojást, majd az övét tója a helyére és azzal nevelteti fel. Nem dolgozik ő maga azért, hogy az utódját felnevelje. A cigányok pont ezt teszik, velünk a mi adóforintjainkból nevelik a kölkeiket nem a kétkezi munkájukból. Ezen a téren is vissza kell foglalni az országunkat.
kiscserkész
@bigyibogyo: MSZP-SZDSZ pártkatonákat hívod te rendőrségnek? Akik a békés emberekkel mernek csak eljárni cigánysoron meg elverik, lefegyverezik őket? Na, ne. Ne is folytassuk. Legalább ami a Morvai Krisztina és a jobbik száját elhagyja azok tiszta beszédek, de van, akinek több időkel, hogy meghalja. Sokan bíznak a feltámadásba és nem akarják tudomásul venni, hogy vége, nincs tovább. Mimnél jobban vergődsz, a lápba annál hamarabb elsüllyedsz. A Fideszen kívül az összes jelenlegi párt a haláltusáját vívja és azok életmentő jajveszékelését hallod te is meg mások is. Akik egyre kevesebben vannak, mert előbb utóbb ők is meg értik ezeknek végük. Már láthatóan eldöntött tény hogy Jobbik és Fidesz a befutó csak az arányok döntök. Hiába brekeg az a mocsári béka Lendvai Ildikó.
kiscserkész
@ophisz: Szerintem lassan odafekhet az apja mellé Lenin elvtárshoz. Mumifikálódása már előre haladott állapotba van, már csak valakinek le kellene csukni a szemét. Közszemléletre még megfelel.
bigyibogyo
@benhur: reg rohogotem ilyen jot. ne hagyd abba.
tisztaban vagy te a fegyverhasznalat szabalyaival? irasodbol az jon le,h nagyon nem. hazifeladat: google, es olvass utana. addig is 1es , leulhetsz.
szertnele kegyszer bekesen dobalni molotov koktellal es utcakovel. csak teged, mert szeritned az bekes.:)
kivanok neked egy rendoroktol mentes, jobbik altal iranyitott orszagot. hatha a sajatd borodon tapasztalva megereted,h mire vagysz. vezessen teged a feny fele morvai krisztina :P
reallatas
@Borsi: /ma, 14.41/ No ez ebben a formában, egy igen jó közelítése a problémáknak. Talán annyit hozzá, hogy az önös érdekű piacgazdaság működése/nem jó irányú/ nem felel meg a honi gazdaságnak, illetve a kapitalista trendekre való áttérésben nem lett bekalkulálva, hogy az eddig szociális alapon eltartott rétegek, ebben a formátumban már nem tarthatók el. Azaz most ugrik a majom a vízbe! Ehhez párosul a multi globál tőke feltétlen kiszolgálásának asszisztenciája, honi kis és középvállalkozások megfojtása, aminek látható negatív eredménye oly remekül gyümölcsözik. Természetesen reciprok értelemmel. No ebben a konstellációban vizsgálva vannak benne a cigányok mintegy 75-85%-ban. Plussz a cigány mentalitás grátisz.
Borsi
@reallatas: "az önös érdekű piacgazdaság működése/nem jó irányú/ nem felel meg a honi gazdaságnak, illetve a kapitalista trendekre való áttérésben nem lett bekalkulálva, hogy az eddig szociális alapon eltartott rétegek, ebben a formátumban már nem tarthatók el. Azaz most ugrik a majom a vízbe! Ehhez párosul a multi globál tőke feltétlen kiszolgálásának asszisztenciája, honi kis és középvállalkozások megfojtása, aminek látható negatív eredménye oly remekül gyümölcsözik. Természetesen reciprok értelemmel. No ebben a konstellációban vizsgálva vannak benne a cigányok mintegy 75-85%-ban. Plussz a cigány mentalitás grátisz."
Igen és még fűszernek adjuk hozzá, hogy nincs konszenzus a megoldásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.