A Demokratikus Hálózat képletesen a "Nagykőrösi aszfaltbetyár" címet adományozta Czira Szabolcsnak, Nagykőrös első emberének. A baloldali szervezet ily módon kívánja felhívni az alföldi városban folyó fideszes mutyikra és panamákra a figyelmet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Lehet irni a védekezést. Mert a fideszesek nem csalnak. Kik vezetik a Megyei önkorményzatokat? Hány fideszes polgármester van ma magyar országon?
Orbán nyilatkozta a kormányzást nem de az önkormányzatokat mi nyertük meg.
1951
A Demokratikus Hálózat pontosan tudja, hogy hol, milyen értékű és mértékű mutyi és panama folyik, hiszen 7 éve az MSZP-SZDSZ uralja a kormányzást. Azt pedig mindenki tudja, hogy a kormányzást uraló erőkön múlik egy haza sorsa gazdaságilag,melyet amúgy sikeresen "vágtak gallyra", jó magyar mondás szerint!Több százezer munkanélküli,nagyon sok minibálbéren foglalkoztatott,sok, sőt rengeteg hajléktalan,kikre embertelen módon egy pillantást sem vet a kormányzat, jobb e helyett a söjtöri lakoma,szóval minden együtt van nálunk ahhoz, hogy ez az ország mindenkit lekörözzön azon az úton, mely a mély szakadékba vezet és elsőként essen bele.Ehhez azonban tényleg "nagy erőfeszítés" kellett.A kérdésem: hol maradt a szégyen érzet, vagy ez az érzés ismeretlen szociéknál??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.