Orbán Viktor szerint az 50 százalékos parlamenti többség elérése a reális a Fidesz számára, míg a kétharmadot irreálisnak tartja. A Fidesz elnöke ezt hétfőn mondta a Parlamentben újságíróknak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Lehet, hogy már csak egy harmad lesz belőle.
mandiner
szabória hol élsz te? Nem látsz nem hallasz nem tapasztalsz?
szaboria
@mandiner: Figyeld az eseményeket és rájősz máslesz a befutó. Nem azok akik most bent vannak.
kiscserkész
Az elmúlt időszakokba megtartott időközi választások nagyon jó rámutattak ara hogy a Fidesz az 50% sem fogja jövőre el érni. Egy 18% részvételi arányból 60% az vereség, nem győzelem. Ha ezt egy 45% kos részvételnél mézük akkor ez 30% csak. Na, ez a reális esélye jövőre a Fidesznek. Csak második erő lesz. Az első már elkelt azt viszi a jobbik. És ez így van jó! Aki már egyszer ott volt és akkor sem csinált semmit az ne akarjon megint ott lenni. Nem hiszem, hogy az olaj maffiózó meg hamukagyújtogató kormányra volna most szükség az országnak.
bigyibogyo
@szaboria: @benhur: de nagy az egyet ertes ;)
en is 305ra saccolom a fideszt. minden esetre keszulget (szabadidobol, igy nagyon lassan) a site ahol majd mindeki jol beirhatja,h kinek mennyi %-ot josol. remelem 2 het es meglesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.