Az előzetes adatok alapján 2009 első kilenc hónapjában kevesebb gyerek született, a halálozások száma pedig lényegében ugyanannyi volt, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az MTI-vel.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuzsu
Vajon miért is fogy? Pedig az állam mindent meg tesz a népesség felduzzasztása érdekében,lakást ad ,munkahelyet teremt a fiataloknak ,óvodákat, bölcsödéket,.. nem is értem...mi ez a szaporodási kedv lanyhulása..
bombi02
Ezen csodálkozik valaki?

@zsuzsu: Igazad van agyon támogatják a magyar fiatalokat, így buzdítva őket a családalapításra.
Zsoel
@zsuzsu: Lakást, azt ad, de még segélyt is, ám csak a védett fogyasztóknak - ők aztán szívesen is szaporodnak, hiszen azon kívül máshoz nem nagyon értenek.
bigyibogyo
@Zsoel: Erdekes, mifelenk az olyat szukseglakasnak hivjak. adjak is korlatozott szamban. most pl egy bazi nagy arpadsavos zaszlo leng rajta, es ott kotott belem a gardista. gondolom te is erre utaltal, de en kimodnom: a gardistak mar megint.
bigyibogyo
jah, van masfajta is, azt 5 evre adjak es nem kell csak rezsit fizetni. berleti dij nincs. ilyenbe lakik a fonokom.
Zsoel
@bigyibogyo: Nincs olyan kivétel, amelyik ne erősítené a szabályt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.