Nem tudni, mikor, hogyan és miről tárgyalt Orbán Viktor Putyinnal, Fidesz-elnök az orosz kormányfő pártjának kongresszusán vett részt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
furfang !
Milyen színú rossz kezekbe? 2002 előtt jobb volt? A nagy szart!Egyébként Oroszországban sem jobb a helyzet mint nálunk, sőt.Mi ez az össze- vissza hamuka duma?
Ha olyan frankó ott, akkor költözz oda.Ott még nagyobb a különbség szegények és gazdagok között, érezd jól magad!
Dr.luigilongo60
furfang !
Orbánc Vitéz hazudott, csupa nagybetűvel.A történet ilyen egyszerű.
És senki nem huggyozta össze a Kossuth teret.
grti7336
@furfang. Pontosan ilyen választ gondoltam Tőled ! A magad logikája szerint
válaszoltál, de nem az enyém szerint. ( Persze, ha az eredményt nézzük, akkor
Gorbacsovot istenítették nyugaton, de ő volt az unió sírásója. Talán ezt tudták
előre, azért örültek neki annyira.)
furfang
@grti7336: hát ez már csak így van, az én tapasztalataim, és észjárásom nyilván az olvasmányaim, a neveltetésem, a származásom a vérmérsékletem, a hitem okán merőben más mint a tiéd, de mit tegyünk? Én nem akarlak megváltoztatni Téged, Te meg nem tudsz engem, és pont. Pl. olvasom luigilongo beírásait azt is, amit nekem küldött, hát olyan távol állunk egymástól gondolatilag, és stílusban is, mint Makó Jeruzsálemtől. Egy nyelven beszélünk, de csupán ennyi ami hasonló, és még nagyon sok emberrel itt a beírók közül, de hát meg kell férjünk egymás mellett.
batukán
@furfang: tetszik, amit most leírtál. Igen, erről van szó, mindenki leírhatja a véleményét, nem mindenkinek tetszik a másik felfogása, de a lényeg, kerülje az ember a személyeskedést. Szép gondolatot fogalmaztál meg.
Borsi
@furfang: @batukán: "Egy nyelven beszélünk, de csupán ennyi ami hasonló, és még nagyon sok emberrel itt a beírók közül, de hát meg kell férjünk egymás mellett."
Talán így kellene viszonyulnunk egymáshoz az országban is. Hiszen a vérünk vörös, a nap keleten kel és nyugaton nyugszik, no meg a föld forog, és változik minden...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.