Harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság pénteken a ScienNet-ügy korábban őrizetbe vett gyanúsítottját.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Nálam is be próbálkoztak,hogy vásárlásonként 1% a jutalék.
Az viszont akkor jövedelem,és akkor az adó kőteles.
Vagy nem?
csikknorisz
Ismerek en is olyanokat, aki bedolt nekik, mar evek ota benne vannak, szerveztek be ujakat, stb. Az a baj, hogy sok ilyen van, aki a sajat johiszemusegenek az aldozata. Aztan mikor osszedol a kartyavar, sirathatjak a sajat lapjukat, nem fogjak megtalalni.
csikknorisz
Volt mar valaki pl. egy ilyen MLM termekbemutaton? En mar voltam, egy orszagszerte ismert szinesz tartotta az eloadast, o is a piramis resze volt. Addig meg oke is lenne, ha azt dumalnak ra az emberre, hogy vedd meg. De az ilyenek ugy mukodnek, hogy vedd meg, aztan add el masoknak, es szervezz be minel tobb embert, akik megveszik, es eladjak masoknak. Ez egy kicsi orszag, ergo a piramis aljan levok szivjak meg mindig, mert ok mar nem tudnak annyi embert behulyiteni, mint a felsobb szinteken levok.
csikknorisz
De hogy mast ne mondjak, van ennek legalis, sot tarsadalmilag elfogadott formaja is, biztositasnak hivjak.
bigyibogyo
@csikknorisz: en akkor voltam mikor az amway bejott hungarisztanban. siman csak leultettek egy tv ele (OMG, meg nem is LCD volt ;) es megnezettek egy borzasztoan hosszu, vontatott, unalmas filmet. nagyon gyorsan leesett,h nem az en vilagom :)
mlm amugy is arrol szol,h kisajtolj mindent az ismeroseidbol. eleg gusztustalan
csikknorisz
@bigyibogyo: Igaz. Pont ezert kellene szamolni ezzel annak is, aki xy ismeroseit beszervezi. Mert ha buknak, az o fejet fogjak leharapni, nem pedig a nagyhalaket, akiket raadasul nem is ismernek:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.