Kis, alattomos elvonások jellemzik a jövő évi költségvetést. A Heti Válasz azokra a kellemetlenségekre hívja fel a figyelmet, amelyekből nem származnak óriási megtakarítások, mégis családok ezreinek életét keseríthetik meg. A büdzsé végszavazása november 30-án lesz a parlamentben.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Birnám beperelné az őszes anyuka .Itt van ő írta fizessen.
mandiner
csikknorisz..az akkor volt..mostmeg 36.40 főset akarnak..integrált oktatással...azaz egészséges gyereket a beteggel..épértelműt együtt a fogyatékossal..és akkor gondolj bele mennyit változtak azóta a gyerekek, a szülők, és a közmorál...
szöszmösz
Nahát azért ez nem egészen így van. Pontosan tudni lehet, hogy az általános iskolákba
mennyi elsős, másodikos stb lesz. Pl. 80 elsős lesz, de összesen két hatodik osztályunk van összesen 32 fővel. Akkor mi a teendő? Sírni! Nem igazán értem a műfelháborodást, mert szerintem az nem az oktatásról szól, és nem is a megoldást keresi. Biztos vagyok abban, hogy ezek általános irányelvek és az ettől eltérő speciális
helyzeteket külön kell kezelni.
csikknorisz
@mandiner: Nem a fogyatekosok vannak nagy szamban, hanem a sikhulye antiszocialis ciganykolykok. Nem betegek ok, csak leszarnak minden normat.
mandiner
Szöszmösz..teljesen igazad van..a két 6. össze lesz vonva..stimt..32 még el is viselhető.. a 80 elsősből tudsz 3 osztályt indítani, de másodikban már lehet hogy csak kettő lesz belőle..mondjuk 2 38 fős osztály..Hogy lehet így osztályközösséget kialakítani..és főleg érdemi munkát végezni? Ezek mellett nálunk most mondtak fel a ped. asszisztensnek is...Ezen elv szerint akár évente lehet osztélyösszevonásokat csinálni..És mi lesz a napközivel? Hagytak egy olyan kiskaput hogy nem feladatra kapja a normatívát, hanem a nagykalapba..Mert ugye 1-2 nk. csop kell azoknak akiket kötelező felvenni..jelen esetben a HHH-s gyerekek..És mi lesz azokkal akiknek anyja-apja dolgozik?
mandiner
Nálunk pl már eldőlt, hogy a 6 napközis csoportból 2 marad...a 6 csoport eddig is 32-38-s létszámmal ment..Ja és 4 iskolaotthonos rendszerben működött..teljes a káosz és rémület alsóban! A pedagógusok és szülők közt egyaránt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.