Harmincnyolcéves, magas, szemüveges, szőke férfi vagyok. Tiszta ruhában, szótlanul, lesütött szemmel utaztam. Te sem vagy biztonságban.

Feltöltő: utolso
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Szomorú eset. De sajnos itt tartunk ,mert senki nem mer rájuk szólni , ha megtesszük akkor mi kapunk.
batukán
Most akkor szóljunk már pár szót az ombucos manuszokról. Amikor azt mondták, hogy kamerákat szerelnek fel a járművekre, egyből kiálltak és hangoztatták, hogy ez ki, vagy mi ellenes. Engem nem zavar a kamera a buszon, nem utazom sutyiban senkivel, nem vagyok bűnöző, egy tisztességes magyar állampolgár vagyok, aki szeretne biztonságosan utazni. Nem, engem nem véd a hülye ombuc izéke, de a tisztességtelen embereket igen. Ja, persze, elfelejtettem, hiszen jogállamiságban élünk!
bigyibogyo
@batukán: igazabol egyet ertek. kamera kellene minden nyilvanos helyre. de nem gagyi amit viszsanezve semmi sem latszik. nagy felbontasu, sotetben is mukodo, magas fps szamu kamera. latszodjon minden.
az ilyen totalis megfigyeles ellen azt szoktak felhozni,h nagyon konnyu visszaelni vele. gyak. megtudni egy emberrol mindent. minden szokasat, gyengejet, erosseget. aztan kufarkodhatnak vele. vagy valaki betor az adatbazisba es o arulhatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.