Az MSZP választmányi üléséhez a Fidesznek is van hozzáfűznivalója. Navracsics Tibor szólalt fel az MSZP új választási listája kapcsán.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Mi köze van Navacsicsnak az MSZP listájához? Alapvetően ezt nem értem. Mint ahogy fordítva is igaz. Mindenki olyan listát állít, amilyen akar. A gyűlöletkeltésről pedig épp a Fidesz ne beszéljen. Azért tartunk ott, ahol tartunk. Nekem ugyan sem a családom, sem a baráti, lakótársi köröm nem ugrott egymásnak, mert tiszteletben tartjuk a más véleményét. Ebben a fórumban nem mindig ezt látom, olvasom. Kár.
luciferi
@mandiner: miért ne lehetne semleges valaki? És miért kell ezért mindjárt összeesküvés elméletet gyártani, és leba&ni az illetőt?
Én se csipázom a jelenlegi pártok egyikét sem. Talán az összesből ki kéne venni a pici kis jót, és azt összegyúrni. Esetleg kijönne belőle egy gyenge közepes valami. Sajnos nálunk csak korrumpálódott pártok vannak, és a most feltörekvők a jövőben fognak korrumpálódni. Ne legyen igazam, de 2-3 év múlva jó lenne veled beszélni, hogy mik is történtek.... El fogsz ájulni.
mandiner
kevijeni lehet semleges..miért is ne lehetne..én amiatt kérdeztem amit furfangnak írt..hogy néha ő is felelősnek érzi magát a megmerevedett határvonalak miatt..
luciferi
@mandiner: igen, sok az egymás mellett elbeszélés, néha tudatosan, néha nem. Ha ez kicsit változna, mindjárt emberibb hangon beszélgethetne az összes "oldal párti", és az bizony nagyon jót tenne kici hazánknak. Lehet, hogy utópia? Talán nem, remélem.
barnan
@mandiner: beleolvastam más fórumokra és kétségbeejtő állapotokat találtam.
Az itteni fórumozás jól működő délutáni napközire hasonlít az ottaniakhoz képest. S azt látom, hiába írogatnak, senki senkit nem fog más belátásra bírni. Akkor meg az egésznek mi értelme? A politika egy nagy szarság, bocs, hogy ez kijött, az emberek egymástól csak távolítja. Ahelyett, hogy egy jó sör mellett az élet egyéb problémáiról, szépségeiről diskurálnánk, egymás torkát markolásszuk. S van ennek hozadéka (?), egy csomó felajzott ember. Azt látom, senkiben nincs megértési hajlam a másik iránt, pedig sokszor csak az hiányozna, egy kicsi tolerancia, annak a jelzése, hogy értelek én haver, valahol meg is értelek, de figyusz, erre gondoltál, mit gondolsz a meglátásomról? Ezen kultúra hiányában támadás (vááá), bűnösök bűnhődjenek, h1n1-ben meghalt emberek igazából már nem is a vírus és szövődményeinek áldozatai és sorolhatnám...
S itt gondolkoztam el azon, vajon én jól tálalom-e a mondanivalómat, a tartalmát vallom, de visszatekintve néha a megértési szándékot, a másik bőrébe bújást hiányoltam magamból (értsd alázatot) - ezt jelzi a két sorom.
grti7336
@vukkocska. a tegnapi 21. 46-os kommenteddel teljesen egyet lehet érteni.
Ha a pártok nem tudják egymást meggyőzni, akkor kár minden minősítésért.
Jövő tavasszal úgyis kiderül, hogy ki hogyan- hihetően, vagy nem hihetően-
folytatta a kampányt. Én csak a félrevezetett embereket sajnálom. Nagyon nagyot
fognak csalódni hiányos emberismeretük miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.