Országszerte havazik szerda délelőtt és napközben is erre számíthatunk. Az utak egyelőre mindenütt járhatóak, az autósok mégis bajban vannak, az utak csúszósak, ezért ma reggel már számtalan baleset - köztük egy halálos is - történt. A közlekedés a fővárosban is lelassult.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mandiner
És kezdődnek a fagyhalálok..azoknak is akiknek otthonuk van(( Ismerek egy olyan két fős családot (anya kisgyerek), Ahol tavaly februárban kapcsolták ki a gázt, kérte az közműtartozás segítséget, pontosan nem tudom hogy működik ez), meg is kapta ki is fizette a rá eső 25%-t még sem kapták vissza a fűtést, mert valami különbözetet is ki kellene fizetni amit nem vettek bele az adósságrendezésbe...hozzáteszem a záróegyenleg miatt kapcsolták ki ami 38E körül volt)..a havi általányt mindíg fizette..38E 45 napoös tartozás miatt február elején kikapcsolta náluk a Tigáz..de csak 120E fejében kapcsolná vissza..ilyen disznóságot((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.