A sportolóra tavaly novemberben első fokon öt év fegyházbüntetést szabott ki a bíróság, testvérét, Farkas Károlyt hét évvel sújtotta kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. A többórás ítélethirdetés közben Farkas Károly rosszullétre hivatkozva szünetet kért, és a határozathirdetés folytatásakor már nem ment vissza a tárgyalóba.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
igazmondó
@bigyibogyo: Ja nem szubjektív a leírás, hanem valós !!!! Nehéz megérteni ?
luciferi
@igazmondó: én már elég régóta nem láttam kimoderált, törölt hozzászólást.
szaboria
@igazmondó: Te is lehetsz VIP-es ha cikkeket tudsz küldeni a propellernek.
Csak akkor törlik ha már nyomdafestéket nem türő és személyeskedve aláztok meg valakit.Lehet hozzászolni silusosan is mert véleményed lehet de pocskondiázni felelsleges.
Kakastoll
Minél jobban tiltanak valamit, annál inkább eszi a fene az ember fiát, hogy kipróbálhassa.
A tiltáshoz társul még az ára is, mert minél tiltottabb annál drágább.
Namostmár, itt van az alkohol, az is elég galibát tud csinálni, vagy a dohány ami csak betegséget okoz.
Szerintem hagyni kellene, akinek van annyi esze az úgysem nyúl hozzá (szart sem eszik senki), aki meg nem tud parancsolni az akaratának, hát hadd hulljon a férgese.
A sportban, hivatalban, munkahelyen tetten ért fogyasztót örökre kizárni onnan.
bigyibogyo
@Kakastoll: en is kb. ezt mondtam. csak az engedelyt 21 ev felett, mikor mar biztosan tudja mit csinal, milyen kovetkezmenekre szamithat. gyereket konnyu megteveszteni. drogokba siman beleszamolnak az alkoholt es a cigit is. koffein is okoz fuggoseget, de talan az a legartatlanabb.
jelen pillanatban az a helyzet,h az nem drogozik aki nem akar. akar neten is lehet rendeli, megerositett (kiprobalt) forrasbol barmit.

@igazmondó: csak toled halottam 1 forras nem forras. masreszt elfogult vagy, igy a leirasod szubjektiv. nehez megerteni?
ujra vetettel a magyar netikett ellen. tobbszor is. olvass utanna mi is az. eleg sok ervet felhoztam,h miert nem jo ekezettel irni, gyakorlati haszna nincs. te pedig ujra csak frocsogtel. nem attol lesz valaki magyar,h a masik magyarsagat ketsegbe vonja, vagy attol,h tud helyesen irni, vagy attol alandoan hangoztatja.
tanuld meg leirni a nevem ha mar hasznalod! nincs benne ekezet!
drogos reszt ami ide tartozik megint atugrottad. ezt ugy veszem,h elolvastad amit irtam, megertetted, elgondolkoztal rajta es egyet ertesz (regi magyar mondas: hallgatas beleegyezes). viszont ebben az esetben varom a bocsanat keresed. ezert is es a gepelesi tudasom kritzalasaert is.
kar,h csak ennyibe tudsz belekotni, es meg ebben sem ervelsz. tipikus szelsojobbos :/
diszgrafiat tobbszor irtam mar, annyiszor,h unom is leirni. ezert nem is tettem itt, csak utaltam ra. ha allitasod szerint rendszeres es regi olvaso vagy akkor kellett latnod. namost vagy az vagy aki a santa alol is rohogve rugja ki a mankot, vagy hazudtal. ha ebben hazudtal akkor a templomos esetben miert hinnem el amit irtal? igazmondo antiszocialis allat vagy hazug?
igazmondó
@bigyibogyo: Te egy provokatör vagy ,rájöttem. Hiszen aki elszenvedte a cigányoktól a verést az nem mert feljelentést tenni. Ez a baj.,a látents bűnözés.Talán Te vagy az aki kimoderáltatjha az olvasókat ! Én nem vagyok sem antiszociális, sem hazug, de segg.....-ló sem ! Te viszont provokálob az embereket , azért hogy ha valaki le meri írni az igazságot, a valót azt azonnal töröljék. A temlomos esetet elhiheted, csak gyere el Fegyvernekre, és kérdezd meg a háziorvost aki kijár a sértetthez, akit kezel! Nem vagyok szélsőjobbos, de szeretnék nyugodt életet. Veled ellentétben, aki uszít, illetve nem hajlandó MAGYARUL írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.