Magyarország adja a legtöbb közvetlen állami támogatást az óriáscégeknek az Európai Unió tagországai közül - írja a Magyar Nemzet a keddi számában az Európai Bizottság egyik legfrissebb jelentésére hivatkozva.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alexandrosz
... irni akartam egy értelmes dolgot,de szerintem az mindennél többett mond,ha nem írok semmit!
bigyibogyo
@petmail13: minden felol ezt hallom en is,h ellehetlenitik a multik a kis vallalkozasokat. ehhez kepest durvan sok bolt (viragtol kezdve minden) van a kornyeken ahol lakom. pedig nem egy lakotelep... jovore lemegyek es osszeirom mik vannak 1 perces korben :)
Alexandrosz
@bigyibogyo: csak arra lennék kíváncsi,hogy Te milyen vállalkozó vagy talán nem is voltál soha mert akkor nem nyilatkoznál így szerintem semilyen rálátásod nincs arra,hogy egy vállalkozás mivel jár már a "kis"vállalkozókat értve.
szaboria
Valahol igazavan Bigyibogyonak mert nálunk is egyik becsuk de nem azért mert nagyon tönkre ment dehogy átment a másik szomszéd városba és az ő helyen már nyitott is egy másik. Ott mint új válalkozásként indul.Tudom, hogy az sem jó ha példálodzók de német országban a sogorom mellet úgyan abban az utcában még rajta kivűl 4 patika van és amikor arról faggatam,hogy lehet igy megélni azt mondta tudni kell a vevőket megfogni.
luciferi
@szaboria: mindegyik máshol fogja őket.:)))
adsl70
igen de a multik adják a pártpénzeket és ez egy örök körforgás... Pont azért védik a multikat nálunk , mert ők a politika legnagyobb pénzügyi forrása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.