A szocialista politikus komoly pénzosztásról beszélt, majd a korrupciós vádakat áttolta a Fideszre, végül pártjának reményteli jövőt jósolt.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Aki erre a címre ráharapott, nem olvasta el a cikket. Azt mondta Szekeres Imre, hogy NYUGDÍJKORREKCIÓ. Jelenleg is van nyugdíjkorrekció, mégpedig bizonyos időben, évben nyugdíjba menőknek + %nyugdíjat adnak. Nem kell mindig rosszra gondolni, vagy rosszat érteni. Különösen szilveszterkor.
vukkocska
MINDENKINEK NAGYON BÉKÉS, BOLDOG, SZERETETTELJES, EGÉSZSÉGBEN BŐVELKEDŐ ÚJ ÉVET KÍVÁNOK. További azt kívánom magunknak, hogy ne legyenek csúnya szavak, heves indulatok az elkövetkezendő évben. Néha a kevesebb a több.
luciferi
@Csubaka: kiengngesztél, lépek újévezni!
BÚÉK Mindenkinek!!!!!!!!!!!
bombi02
Mindenhez hozzá és bele nyúl, ami nem az övéké.
mandiner
@bombi02: Hogyne lenne az övék! Ők már tudják amit mi csak sejtünk, hogy nem lesz kinek kiosztani azt a kicsit sem! Most még a magánnyugdíjpénztárakra is rátették a kezüket..amiről azt hittem a fiamnak gyűjtöm, mertén úgysem élem meg..de nem..most már azt is nekik gyüjtjük...ócska tolvaj gané banda(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.