Konkrét tervekkel áll elő az MSZP a parlamenti kampányban - nyilatkozta a Népszabadság csütörtöki számában Szekeres Imre, a Magyar Szocialista Párt elnökhelyettese, aki a korrupcióról és a párt helyzetéről is beszélt.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Engem ezek a kutyaütők nem vernek át!
furfang
@marlin: én komolyan írom, de ha téged ezek megnevettetnek akkor már volt haszna nem igaz? Cserébe én sajnos nem mondhatom el ugyanezt....
furfang
@barnan: Kösz a jókívánságot, én is csatlakozom, jó egészséget, sok örömöt és sikert kívánok minden jóakaratú barátunknak az új esztendőben!
marlin
@furfang: Ha neked (nektek) "az" kell részemről nincs akadálya, de megint egy ország fogja nyögni (mint korábban is) a naivság "eredményét!!
Az nem lehet normális megoldás, hogy "csak ezek ne"!! (szerintem meg ezek se, meg azok se - és ne kérdezz vissza!!)
Boldog Új Évet Kívánok!!

Ja, és Világbékét!! :)))
igazmondó
Idézet : " A nem kell sem kell nem kell semmi! " ja hogy Tölük.Már megint tévedtem ,mármint a nagy kezdőbetü , lásdTölük. Aki hisz még ennek a z..............-k az megérdemli.
inkvi
Már az összes csontot lerágtuk. Szilveszterre megkaptuk ezt a malacot! Látom rágódunk rajta: biztos öreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.