Információink szerint karnyújtásnyira került egymáshoz az MDF és az SZDSZ. A közöttük zajló tárgyalások aláírás közelébe jutottak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@kevijeni: Látom már a kölcsönzött szövegemet, Te is kölcsön vetted! :)
MARGIT1128
ki akarja helyre állitani az ország helyzetét? az sohasem lesz meg mert minden politikus csak azt lessi mennyi jut a saját zsebébe !A szegény fizikai dolgozo embernek meg lassan már kajára sem jut !!!!!!!!!!!!!!!! mennyi pénzt keresnek ! A POLITIKUSOK nekik adható annyi én nem az ellen vagyok hogy ne kapjon de akkor jóval többet állapitsanak meg nekünk is és egy szót sem szólnánk ha normális körülmények közt élnénk kitudnánk fizetni a fizetni valókat és megtudnánk venni a a minden napra való élelmet
inkvi
Ezek az igazi útkeresések: Nem hogy ezt keresnék: hasznosabb lenne és kevésbé terhelné meg a köz pénzét: www.propeller.hu/eletmod/924433-bebizonyitottak-a-g-pont-nem-letezik
istvan56
Már leírtam máshol, de olvasható az ukrán hírekben is, hogy keménynek kellene azokkal szemben akik ide juttattak bennünket és az országot is!
Aki egy millió fölött bizonyítottan adót csalt, sikkasztott vagy korrupt pénzt fogadott el, rögtön ítélő bíróság életfogytiglant vagy súlyosabb esetben halált mondana ki, de 24 óra időt adna a visszafizetésre! Nagy lenne a tülekedés a pénztárnál és pillanatok alatt megtelne az államkassza!
A visszaeső rabló gyilkosokat a Hősök Terén tv egyenes adásban nyíratnám ki, csak tízet, rend lenne!
Sajnos én egyedül kevés vagyok és kicsi is, mert az emberi jogok, ugye!
Akit meggyilkolnak annak már nincsenek jogai csak családja akit tönkretettek!
Nem vagyok szadista, csak egy törvénytisztelő elkeseredett, becsapott MAGYAR ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.