Néhány hete még ott tartottunk, hogy mindjárt „elfoglaljuk Brüsszelt”. Aztán jött a Tisza Párt felbukkanása miatt a Fidesz számára ugyan keserédesre sikeredett európai parlamenti választási győzelem, de a KDNP-vel együtt megszerzett 11 mandátum elegendőnek tűnt ahhoz, hogy Viktor bevesse a szokásos zsarolás/udvarlás hadműveletét. Ám az eddig körülrajongott Giorgia a magyar helyett a román testvéreket választotta, ami kapóra jött az Ursulával való kokettálását is ferde szemmel néző Viktorunknak, akinek az olasz hölggyel elmaradt szövetségkötés miatt a Vlagyimirhez és Oroszországhoz fűződő rendkívül baráti viszonyán sem kellett változtatnia. Ugyan még alig több mint két hete is arról beszélt, hogy a két hölgy – Giorgia és Marine – megállapodik, a Fidesz pedig csatlakozik hozzájuk és létrehozzák az Európai Parlament második legnagyobb frakcióját, de aztán belátta, hogy ez csak álom: „Erről szoktunk álmodni. Aztán fölébredünk, és kiderül, hogy a két hölgy nem tud megegyezni.”

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy valóban precíz gondolat

nepszava.hu: „Zsák a foltját”

„Szánalmas látni, hogy az európai és a világ főáramlatából saját hübrisze miatt kiszorult magyar miniszterelnök mennyire kétségbeesetten keres szövetségeseket, és vérfagyasztó, hogy lassan bárkivel megállapodna, aki szóba áll vele.” – írja, ami igencsak jól írja le a rögvalóságot.
karakteresen szemlézi az utat
„mindjárt elfoglaljuk Brüsszelt”-től
„a két hölgy – Giorgia és Marine – megállapodik, a Fidesz pedig csatlakozik hozzájuk és létrehozzák az Európai Parlament második legnagyobb frakcióját” –n át (meg kell jegyezzem szerintem a két hölgy elvben akár, de hogy bevegyék a dagadékot???)
egészem a mostani: „olyan politikai formációt hozunk létre, ami hasítani fog, és gyorsan az európai jobboldal legnagyobb frakciója lesz” –ig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.